Місячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

31 серпня 2022, 14:31оновлено 8 вересня 2022, 12:47
Який день загрожує обернутися великими неприємностями, а коли енергія Місяця допоможе виконати бажання.
Місячний календар вересень 2022
Місячний календар на вересень 2022 / ua.depositphotos.com/

У першому місяці осені є дні, в які енергія небесного світила максимально благопрітяна і дає зелене світло будь-яким новим починанням, допомагаючи втілити задумане в життя. У які дні необхідно проявити обережність, щоб не накликати біду і неприємності.

Фази Місяця у вересні 2022

  • Зростаючий Місяць - з 1 по 9 вересня, і з 27 по 30 вересня.
  • Повня - 10 вересня о 12:59 в сузір'ї Риб.
  • Спадний Місяць - з 11 по 25 вересня.
  • Молодик - 26 вересня о 00:54, в сузір'ї Терезів.

Сприятливі дні у вересні 2022

Місячний календар на вересень 2022 розповість, в які дні першого місяця осені можна заручитися удачею і втілити в життя найсміливіші ідеї, знайти любов і зміцнити фінансове становище.

1 вересня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Скорпіон - у цей день потрібно правильно розставити пріоритети і зосередитися на важливих речах. Прислухайтеся до підказок інтуїції, в будь-яких питаннях, сьогодні вона працює як годинник. Сприятливий день для спілкування, ви зможете зав'язати нові знайомства, які будуть не тільки цікавими, а й корисними. Пощастить і в любові, романтичні відносини, які почнуться в цей день, будуть мати серйозне продовження.

відео дня

читайте такожМісячний календар на жовтень 2022: дні найбільшої удачі і небезпеки

6 вересня – зростаючий Місяць у Козерозі - енергетично сильний день. З'явиться шанс розібратися в складній ситуації або знайти відповіді на питання, які турбували деякий час. Ідеї потрібно записувати, пізніше будуть можливості для їх реалізації. Сприятливий день для нових починань і масштабних проектів. Енергія небесного світила може сприяти виконанню найзаповітніших бажань. Потрібно приділити більше уваги близьким людям. У поїздку варто вирушати тільки з тими людьми, кому довіряєте.

читайте такожМісячний календар стрижок на вересень 2022: фартові дні для грошей і удачі

9 вересня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Риб - непередбачуваний день, коли примхливий Місяць може обдарувати неймовірною удачею або принести в життя круті повороти долі. Важливо розібратися в собі і своєму минулому, виправити помилки, які будуть повторюватися, поки ви не докопатися до суті. Сприятливий день, щоб попросити вибачення у тих, кого могли образити словом і ділом, так ви очистите карму і залучите в життя удачу.

17 вересня 2022 – спадний Місяць у знаку Близнюки - у цей день рішення доведеться приймати швидко, щоб не упустити можливостей, що відкриваються. Удача посміхнеться активним людям, які звикли проявляти ініціативу і діяти рішуче. Великого успіху можуть досягти ті, хто діє чесно і відкрито, а ось хитруни і ті хто звикли маніпулювати оточуючими в своїх інтересах залишаться ні з чим. Цей день може вплинути і зумовити розвиток подій до кінця місяця. Щоб залучити в життя позитивні зміни не варто витрачати час на дрібниці.

читайте такожЗнаки долі: що означають однакові цифри на годиннику

Несприятливі дні а вересні 2022

19 вересня 2022 – спадний Місяць у знаку Рак - початок останньої фази місячного місяця сприятливий час для підведення підсумків, аналізу, доведення розпочатого до кінця і роботи над помилками. Розмови і спілкування варто звести до мінімуму, в цей день підвищується ймовірність конфліктів. Самостійна робота допоможе досягти кращих результатів і не посваритися з колегами і начальством. Не варто роздувати з мухи слона, провокуючи сварки, ризикуєте нажити ворогів. У спілкуванні з близькими і друзями зберігайте спокій, розбіжності можуть серйозно образити дорогих людей і зіпсувати відносини.

читайте такожПовня у вересні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати неприємності

21-22 вересня 2022 – спадний Місяць у знаку Лева - небезпечний день, коли на поверхню виходять всі негативні якості і темні сторони людської сутності: гординя, заздрість, зарозумілість. Варто проявляти граничну обережність, сьогодні підвищується ймовірність крадіжок і нещасних випадків. Будь-які нові починання від ділових зустрічей до зізнань у коханні приречені на провал. Важливо не втрачати зв'язок з реальністю і довіряти тільки самому собі. Від необов'язкових покупок варто утриматися, будь-які великі придбання краще відкласти на більш сприятливий день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти