Місячний календар на січень 2022: найкращі дні місяця

4 січня 2022, 09:43оновлено 3 лютого 2022, 19:20
Який день місячного календаря найнебезпечніший і може принести біди і нещастя.
Місячний календар січень 2022
Місячний календар на січень 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар на січень 2022 розповість, на який день можна планувати втілення задуманих цілей і романтичні побачення, а коли краще звести будь-яку активність до мінімуму, щоби не накликати нещастя.

Раніше ми писали, що місячний календар стрижок на січень 2022 допоможе визначитися з найкращими днями для зачіски і зміни кольору волосся. Кращі дні для нової зачіски допоможуть зберегти здоров'я локонів і залучити в життя позитивну енергію.

Фази місяця в січні 2022

  • Молодик - 2 січня о 20:36 за Києвом.
  • Повний Місяць - 18 січня о 01:51 за Києвом.
  • Спадний Місяць – 1 січня і 19-31 січня.
  • Зростаючий Місяць - 3-17 січня.

Найбільш сприятливі дні в січні 2022

Астрологи відзначають, що в ці дні активність небесного світила несе позитивну енергетику, яка допоможе в нових починаннях, професійній діяльності, любовних відносинах і бізнесі. Сприятливі дні в січні 2022: 3, 4, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 22, 23, 29 число.

відео дня

У січневій фазі місячного циклу є 3 дні, які можуть принести максимальний успіх в будь-якій сфері життя. Всі важливі справи потрібно планувати саме на ці дні.

читайте такожГороскоп на січень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Левам – грошова удача, Скорпіонам – обман, Водоліям - щастя

3 січня 2022 – понеділок – 2 місячний день - Місяць в Козерозі дарує можливість вільним зустріти свою другу половинку, а тим, хто у відносинах планувати своє подальше майбутнє – весілля або зачаття дітей. У професійній діяльності всі двері відкриті перед наполегливими і цілеспрямованими людьми, які домагаються свого і не пасують перед труднощами. 2 місячна доба благоволить новим починанням і пошуку прихованих талантів.

8 січня 2022 - субота - 7 місячний день - Місяць в знаку Овна. У цей день важливо уникати суперечок і конфліктних ситуацій, а всі розпочаті справи завершити до кінця дня. Всі слова і вчинки в цей день – матимуть наслідки в майбутньому. Успіх буде супроводжувати людям творчих професій - художникам, артистам, письменникам. Очищайте свої думки від негативу, пам'ятайте, все це може повернутися до вас сторицею.

читайте такожПовня в січні 2022: що потрібно зробити в цей день, щоб уберегтися від бід

12 січня 2022 – середа – 11 місячний день - Місяць в знаку Тілець. 11 місячна доба - це вершина місячного циклу. Цей день дарує бадьорість і енергію, заряджає на нові звершення. Сміливі, динамічні, ініціативні люди зможуть досягти максимальних результатів і втілити в життя бажане. У цей день місяць дарує кожному можливість змінити своє життя. Комбінація небесного світила з сузір'ям Тільця надає можливість зміцнити своє фінансове становище. У цей день не варто брати і давати в борг, а також перевірити крани на справність, з них "випливає" ваше матеріальне благополуччя.

Несприятливі місячні дні в січні 2022

У місячному циклі є дні, які з більшою силою впливають на емоційний стан людей. Підвищується ризик зробити необачні вчинки, знижується увага і зростає ймовірність потрапити в неприємні ситуації. У січні гранично обережними в словах і діях потрібно бути 18, 20, 26 і 27 числа.

18 січня повний місяць у знаку Лева - у цей день краще не проявляти ініціативу і знизити активність до мінімуму. Уникайте спілкування з малознайомими людьми, зростає ризик обману і маніпуляцій. Перепади настрою ускладнюють спілкування з оточуючими, найкраще провести цей день наодинці зі своїми почуттями і думками і розставити їх по поличках.

20 січня 2022 – четвер – 19 місячний день - Місяць в Діві. У цей день дуже легко піддатися меланхолійним і депресивним думкам. Нові починання приречені на провал, а приймаючи важливіше рішення, потрібно бути готовими, що ситуація вийде з-під контролю. Навчання і саморозвиток підуть на користь.

читайте такожМісячний календар стрижок на лютий 2022: вдалі дні для нової зачіски і фарбування

26 січня 2022 – середа – 25 місячний день – Місяць в Скорпіоні. Такий стан небесного світила можна назвати вибухонебезпечним. Люди схильні здійснювати необдумані вчинки і рубати з плеча. Контролювати емоції стає складно і конфлікти можуть виникати від будь-якого необережного слова. Варто триматися подалі від ризикованих авантюр – вони можуть бути небезпечними.

27 січня 2022 – четвер - 26 місячний день - Місяць у Стрільці. У цей день на поверхню виходять всі ті людські якості, які ми ретельно намагаємося приховувати - гординя, марнославство, заздрість і зарозумілість. Небезпечний день - підвищується ймовірність крадіжок, злочинів і аварій. Не варто піддаватися спокусам, ними Всесвіт випробовує нас на міцність.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти