Місячний календар стрижок на грудень 2022: називаємо найкращі дні для догляду за пасмами

29 листопада 2022, 22:33оновлено 1 грудня 2022, 08:09
В які дні стрижка подарує відмінний настрій, а коли вона стане джерелом здоров'я.
Місячний календар стрижок і фарбування на грудень 2022
Місячний календар стрижок і фарбування на грудень 2022 / ua.depositphotos.com

З давніх пір вважалося, що стригти волосся потрібно з урахуванням фаз Місяця. Так вони краще і швидше ростуть, виглядають здоровими і красивими. Також вважалося, що після стрижки в певні дні зачіска буде краще тримати форму. Місячний календар стрижок на грудень 2022 року допоможе зорієнтуватися і вибрати найкращий день для походу в перукарню.

Фази місяця в грудні 2022

Кращі дні для стрижки в грудні потрібно вибирати виходячи з фаз природного супутника Землі:

  • у період з 1 по 7 грудня Місяць буде зростаючим;
  • далі повний Місяць (повня) припадає на 8 грудня;
  • спадаючий місяць буде в період з 9 грудня по 22 грудня;
  • 23 грудня - молодик;
  • а з 24 по 31 грудня Місяць буде рости.

Звернувшись до стиліста в певний день, ви зможете спрогнозувати ефект від тієї чи іншої процедури. Якщо хочеться швидше відростити волосся після легкого підрівнювання, то краще стригтися на зростаючий Місяць. Якщо ж потрібно зберегти стрижку на довгий час, краще сходити в перукарню в період спадаючого світила. У такі дні можна звертатися до бровиста або сходити на епіляцію. Вважається, що ефект протримається довше за рахунок повільного росту волосся.

відео дня

Сприятливі дні для стрижки в грудні 2022

Найсприятливішими днями для догляду за локонами в цьому місяці вважаються 5 і 24 грудня. Також Місячний календар стрижок на грудень радить звертатися до стиліста 4, 5, 12-14, 17, 22, 24, 31. Наведення краси в ці дні принесе красу і здоров'я волоссю.

Якщо метою походу в перукарню є підрівнювання кінчиків і в планах продовжити відрощування, то краще звернутися 4, 5, 14, 24 грудня. У ці дні Місяць подарує не тільки силу волоссю, але і швидке зростання.

Позбутися від випадіння пасм, зміцнити їх і зробити шовковистим допоможуть процедури, проведені 5, 13, 17 грудня. Підстригтися і залучити гроші в сім'ю можна, якщо прийти в перукарню 5, 13, 15, 24 числа.

Крім того, календар стрижок 2022 радить звертатися до стилістів і косметологів для ефективного фарбування. Сприятливими днями для фарбування в грудні 2022 є 5, 6, 13-15, 24, 28. Фарба ляже рівно, а волосся збереже своє здоров'я.

Нейтральні і несприятливі дні для стрижки в грудні

Крім сприятливих днів існують ще й несприятливі, а також нейтральні. У такі дати похід до стиліста може обернутися цілою низкою проблем з волоссям, з формою стрижки і навіть можна потрапити в руки непрофесіонала.

Несприятливими вважаються 2, 7-8, 26, 30 грудня. Це не найкращі дні для стрижки в грудні 2022. Процедури, проведені в зазначені дати сповільнять зростання пасм, зроблять їх тьмяними і ламкими, можливе випадіння і інші проблеми.

До нейтральних дат відносять 1, 3, 6, 9-11, 23, 25, 31 грудня. У такі дати вибір піти в перукарню чи ні залишається за вами. Варто пам'ятати, що ці дати не принесуть нічого поганого або хорошого волоссю. Процедура подарує гарний настрій і яскраві емоції власниці кучерів, що вже важливо.

Тому в пошуку відповіді на питання, чи можна підстригати волосся сьогодні варто зайвий раз заглянути в місячний календар стрижок на грудень і вибрати відповідний день. Це особливо актуально напередодні новорічних свят, коли всі хочуть виглядати ідеально.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти