Місячний календар стрижок на липень 2022: фартові дні для нової зачіски

8 липня 2022, 09:44
В які дні стрижка може залучити в життя гроші, а в які - нашкодити репутації і підкосити здоров'я.
Місячний календар стрижок 2022
Місячний календар стрижок на липень 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар стрижок на липень 2022 розповість, в які дні стрижка принесе максимальну користь волоссю, зміцнить локони і подарує їм життєву силу, а в які дні може накликати невдачі і підкосити здоров'я.

Про те, як Місяць у новому циклі може позначитися на добробуті і як уникнути проблем у цей енергетично потужний день, читайте у матеріалі: Молодик у липні 2022: що потрібно робити, щоб захистити будинок від неприємностей.

Фази Місяця в липні 2022

Для того, щоб вибрати максимально вдалий день для походу в перукарню, потрібно звіритися з фазами небесного світила. На зростаючий Місяць потрібно стригтися тим, хто бажає відростити довге волосся. Стрижка в цю фазу забезпечить швидкий ріст волосся. На убуваючий Місяць варто підстригати чубок і робити короткі стрижки.

  • Зростаючий Місяць - з 1 по 12 липня і з 29 по 31 липня.
  • Повня - 13 липня 2022 о 21:37.
  • Убуваючий Місяць - з 14 по 27 липня 2022.
  • Молодик - 28 липня 2022 о 20:55.

Сприятливі дні для стрижки в липні 2022

Правильно підібрана відповідно місячного календаря дата для походу в салон краси може не тільки сприяти зростанню і зміцненню волосся, але і привнести в життя фінансову стабільність, любов і удачу. Кращі дні для стрижки в липні: 1, 2, 3, 4, 5, 13, 21, 29, 30.

читайте такожМісячний календар на серпень 2022: дні великої удачі і небезпеки

4-5 червня 2022 - зростаючий Місяць в Діві - стрижка в ці дні зможе довше зберегти свою форму, волосся будуть рости швидше, а кінчики не будуть сіктися. Нова зачіска допоможе зміцнити захисні сили організму і залучити грошову удачу. З фарбуванням можна почекати - в цю добу воно може спровокувати розлад в сім'ї.

13 липня 2022 – повня в Козерозі - нова зачіска в цей день буде вкрай сприятливою. Волосся стане густіше і сильніше і податливіше для укладання. Фарбування в природні відтінки допоможе залучити удачу в професійній діяльності і підвищити мотивацію. Однак зі стрижкою в повню варто зачекати, якщо у вас поганий настрій, негативні думки і апатія. Це може погіршити душевний стан.

читайте такожГороскоп на липень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Левам – великі гроші, Овнам – вагітність, Терезам - заздрість

30 липня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Лев - стрижка в цей день зробить волосся густішим і допоможе зміцнити волосяну цибулину. Також нова зачіска допоможе залучити в життя позитивну енергію і позбутися від невдач.

Несприятливі дні для стрижки в липні 2022

Стрижка в небезпечні дні може обернутися проблемами у всіх життєвих сферах і залучити в життя біди і неприємності. Найнесприятливішими днями для стрижки в липні будуть 15, 17 і 24 число.

15 липня 2022 – убуваючий Місяць в знаку Водолій - стрижка в цей день може серйозно підкосити здоров'я. Під загрозою кровоносна і ендокринна системи. Фарбування волосся натуральними барвниками допоможе знайти душевний спокій і гармонію.

читайте такожМісячний календар на липень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

17 липня 2022 – убуваючий Місяць в знаку Риби - стрижка в цей день принесе проблеми зі шкірою голови, не виключена поява лупи і сухості епідермісу. При невдалій стрижці швидко відростити волосся не вийде. Фарбуватися варто в той колір, який ви носили в найуспішніший період свого життя, тоді він може принести удачу.

24 липня 2022 – убуваючий Місяць в знаку Близнюки - стрижка прискорить ріст волосся, проте зробить їх неслухняними. Нова зачіска в цей день може негативним чином позначитися на душевному стані, а фарбування – принести у ваше життя конфлікти, які погано позначаться на репутації.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти