Місячний календар стрижок на травень 2022: кращі дні для нової зачіски

8 травня 2022, 19:12
В які дні стрижка буде грошовою, а в які - ховати в собі велику небезпеку.
Місячний календар стрижок Травень 2022
Місячний календар стрижок на травень 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар стрижок на травень 2022 розповість, в які дні стрижка і фарбування волосся не тільки зміцнять волосся, але і посилять привабливість, а коли похід в перукарню може обернутися серйозними проблемами.

Про те, як фази Місяця можуть вплинути на успіх нових починань, благополуччя і здоров'я, читайте в матеріалі: Місячний календар на травень 2022: кращі дні місяця.

Фази Місяця в травні 2022

Стрижка в певну фазу небесного світила допоможе прискорити ріст волосся, зміцнити їх і надати здоровий блиск локонам. Для тих, хто хоче відростити волосся, рекомендується записуватися в салон на зростаючу Місяць. У фазу спадного небесного світила потрібно підстригатися власницям коротких стрижок, це сповільнить зростання локонів і довше зберегти зачіску акуратною.

відео дня
  • Молодик - 30 травня о 14:30.
  • Повня - 16 травня о 07:14.
  • Зростаючий Місяць з 1 по 15 травня і 31 травня.
  • Спадний Місяць з 17 по 29 травня.

Сприятливі дні для стрижки в травні 2022

Стрижка волосся в "правильну" фазу місячного циклу подарує не тільки здорову шевелюру, але і допоможе залучити в життя кохання, нових шанувальників і зміцнити фінансове становище. Найбільш сприятливі дні для стрижки в травні: 1, 2, 4, 6, 8, 11, 12, 18, 21, 22, 27, 29, 31.

  • Швидкий ріст волосся: 1, 4, 11, 31.
  • Зміцнення локонів: 16, 22, 27, 29.
  • "Грошова" стрижка: 1, 4, 21, 22, 27, 29.

4 травня 2022 - зростаючий Місяць у Близнюках - один з найбільш вдалих днів для походу в салон. Стрижка допоможе прискорити ріст волосся і збільшить їх обсяг. Сприятливий день для фарбування волосся в звичні відтінки, колір ляже надовго. Стрижка в цей день допоможе зміцнити матеріальне становище і забезпечити професійне зростання.

11 травня 2022 - зростаючий Місяць у Діві - найбільш вдалий день для кардинальних змін зачіски і кольору волосся. Стрижка в цей день допоможе посилити інтуїцію і підвищити проникливість розуму.

27 травня 2022 – спадний Місяць у Тільці - стрижка в цей день приверне ваше життя приємні події і удачу. Можна проводити експерименти з фарбуванням, фарба довго не затримається на волоссі, якщо колір вам не підійде. Стрижка на убуваючий Місяць уповільнює ріст волосся.

Несприятливі дні для стрижки в травні 2022

У травні є кілька небезпечних днів, коли будь-які маніпуляції з волоссям можуть принести шкоду і не тільки позначитися на стані локонів, але і підкосити здоров'я і відлякати удачу і везіння.

24 травня 2022 – спадний Місяць в Рибах - похід в перукарню в цей день може закінчитися непередбачуваними результатами. Навіть зачіска, зроблена досвідченим майстром, буде погано піддаватися укладанні і доставить багато незручностей. Можлива поява лупи. Крім того, в цей день можна "зістригти" здоров'я і накликати хвороби і травми.

30 травня 2022 - молодик у Близнюках - зміни зовнішності в цей день можуть накликати серйозні неприємності, послабити імунну систему. Ви ризикуєте нажити ворогів і навіть смертельну небезпеку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти