Місячний календар стрижок на жовтень 2022: фартові дні для нової зачіски

30 вересня 2022, 17:21
В які дні стрижка принесе максимум користі, а коли варто відкласти візит в перукарню.
місячний календар стрижок жовтень 2022
Місячний календар стрижок на жовтень 2022 / ua.depositphotos.com/

Для того, щоб забезпечити локонам швидке зростання і здоров'я важливо записуватися в перукарню в "правильну" фазу циклу небесного світила. Місячний календар на жовтень підкаже, в які дні стрижка принесе удачу, а коли може підкосити здоров'я і накликати біду.

Про те, коли сила місяця може сприяти виконанню бажань, а коли варто бути гранично обережними, читайте в матеріалі: Місячний календар на жовтень 2022: дні найбільшої удачі і небезпеки.

Фази Місяця в жовтні 2022

Щоб стрижка принесла максимум бажаного ефекту необхідно записуватися в салон краси в певну фазу небесного світила. Так, на зростаючий Місяць можна підстригати кінчики і експериментувати з довжиною – волосся буде рости швидше, а стан локонів значно покращиться. Спадний Місяць ідеальний для тих, хто навпаки мріє уповільнити ріст волосся. Підходить для стрижки чубчика і короткої стрижки. У дні, коли енергія Місяця йде на спад можна також вискубувати брови і робити епіляцію.

відео дня
  • Зростаючий місяць – з 1 по 8 жовтня.
  • Повня - 9 жовтня в сузір'ї Овна.
  • Спадний Місяць - з 10 по 24 жовтня.
  • Молодик - 25 жовтня в сузір'ї Скорпіона.

читайте такожПовня у жовтні 2022: що потрібно зробити, щоб захистити себе від бід

Сприятливі дні для стрижки в жовтні 2022

Стрижка волосся в оптимальний день допоможе не тільки зміцнити волосся, але і залучити в життя матеріальне благополуччя і особисте щастя.

4 жовтня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Козеріг - стрижка в цей день зробить локони густими і міцними, поліпшить їх здоров'я і зовнішній вигляд. Зміцнюються волосяні цибулини і зменшується випадання волосся. Крім того, нова зачіска в 9 місячну добу зможе захистити вас від недуг і зміцнити здоров'я. Фарбування в природні відтінки підвищить самооцінку і додасть впевненість у власних силах.

читайте такожГороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші

6 жовтня 2022 - зростаючий Місяць у знаку Водолій - цей день підходить для експериментів з довжиною і кольором волосся. Сьогодні стрижка стане своєрідним оберегом від негативної енергетики, а фарбування допоможе досягти успіху в професійній сфері.

19 жовтня – місяць у знаку Лев - непоганий день, щоб записатися в салон краси. Стрижка здатна перетворити локони в густу гриву, надати їм здоров'я. Сьогодні для волосся будуть сприятливі практично всі процедури, крім хімічної завивки. Нова зачіска збережеться надовго і допоможе залучити в життя енергію позитивних змін. Тим, хто в пошуку роботи варто проводити фарбування в темні або природні тони.

22 жовтня 2022 – спадаючий місяць у знаку Діва - у цей день процедури з волоссям нададуть максимально сприятливий ефект - локони зміцняться і будуть більш податливими для укладання. Нова зачіска в цей день допоможе збільшити чарівність і посилити жіночу енергію. Фарбування стане "грошовим" і зміцнить здоров'я.

31 жовтня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Козеріг - у цей день стрижка допоможе залучити в життя енергію грошей і здоров'я. Кінчики стануть менше сіктися, а волосся порадують густотою. Локони стануть краще піддаватися укладанню.

читайте також2023 - рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати

Несприятливі дні для стрижки в жовтні 2022

14 жовтня 2022 – спадний Місяць у Близнюках - стрижка в цей день прискорить ріст волосся, але впоратися з буйною шевелюрою буде складно. Разом з волоссям на 19 місячна доба можна "зістригти" і здоров'я. Фарбування - тільки природними барвниками.

23 жовтня 2022 – спадний Місяць у Терезах - волосся після стрижки стають повітряними і неслухняними. Тим, хто намітив в довгожителі, нова зачіска може зрізати кілька років.

28 жовтня 2022 – зростаючий Місяць у Стрільці - нова стрижка довго не протримається, волосся швидко відросте, і зачіска втратить вигляд і буде неохайною. Похід в салон краси може зірвати досягнення задуманого. Неприємні обставини змусять вас змінити плани.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти