Місячний календар стрижок на січень 2023: сприятливі і несприятливі дні для зміни іміджу

22 грудня 2022, 08:00оновлено 22 грудня 2022, 08:50
Календар стрижок на січень допоможе зрозуміти, коли краще не міняти образ і в який день зробити це розсудливіше.
Місячний календар стрижок на січень 2022
Місячний календар стрижок на січень 2023 / ua.depositphotos.com

Місячний календар стрижок на січень 2023 року допоможе дізнатися в який день стрижка може принести людині негаразди і забрати необхідну енергію, а коли навпаки допоможе зберегти щастя, наповнитися енергією, і привнести в життя хороші зміни.

Фази місяця в січні 2023

Фази Місяця грають одну з найголовніших ролей в ваше враження від зміни іміджу. Наприклад, щоб стрижка вийшла вдалою і волосся росло добре – важливо стригтися на зростаючий Місяць, а якщо ви хочете провести експеримент з чубчиком – потрібно стригти його на спадній фазі Місяця.

  • Зростаючий Місяць в січні 2023-з 1-6, 22-31 число
  • Спадний Місяць в січні 2023-з 8-20 число
  • Повний Місяць - 7 січня о 01: 08 за київським часом
  • Молодик-21 січня о 22: 53 за київським часом

Сприятливі дні для стрижки в січні 2023

Стригтися в правильний день за місячним календарем важливо, тому що це впливає не тільки на красу локонів але і наповнення вашого життя хорошою енергією.

відео дня

1 січня 2023 – зростаючий Місяць у Тельці - сприятливий день для стрижки та фарбування. Змінивши імідж в цей день, порадієте не тільки красивому відображенню в дзеркалі, а й енергії, яку залучите в своє життя.

3 січня 2023 – зростаючий Місяць у Близнюках - сприятливий день для послуг в перукарні. Зірки в цей день обіцяють вдалі стрижки, фарбування і процедури по догляду.

4 січня 2023 – зростаючий Місяць у Близнюках- згідно з прогнозами в цей день не варто піддавати волосся сильним фарбуванням, хороші результати дадуть легкі стрижки і Тонування.

5 січня - перехід Місяця в сузір'я Раку - у цей день краще відмовитися від фарбування. Стрижка дасть задовільний результат.

9 січня - спадаючий місяць у Леві - хороший день для стрижки, вдалими будуть навіть кардинальні і несподівані зміни.

13 січня - спадаючий Місяць у Діві - у цей день можна і підстригти і пофарбувати волосся. Також непогано буде наситити волосся масками і бальзамами.

16 січня - спадаючий Місяць у Скорпіоні - настав час підстригтися тим, чиє волосся давно вимагають догляду. Стрижка в цей день матиме позитивний вплив на волосся, особливо якщо вони тонкі і рідкісні.

23 січня - зростаючий Місяць у Водолії - один з кращих днів в січні для стрижок, фарбування і процедур. Все, що ви зробите для свого волосся – дасть відчутний і приємний результат.

29 січня - зростаючий Місяць у Тельці - благотворний вплив на волосся надасть будь-яка стрижка і прояв турботи про волосся.

Несприятливі дні для стрижки в січні 2023

7 січня - повний місяць у Раку - у цей день заборонені будь-які кардинальні зміни, фарбування, тонування, стрижки волосся. Все це не тільки не дасть бажаного результату, а ще й забере сили у Вашого організму.

15 Січня - третя чверть у Терезах - згідно з прогнозами в цей день найкраще не торкатися волосся і відкласти всі плани по зміні іміджу на інший, більш сприятливий день.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти