Улюбленці фортуни: знаки східного гороскопу з найбільшим везінням

12 вересня 2022, 19:16оновлено 13 вересня 2022, 15:38
Три знаки - природжені щасливчики.
Східний гороскоп 2023-знаки-щасливчики
Східний гороскоп 2023 - знаки-щасливчики /ua.depositphotos.com/

Хто з представників китайського гороскопу без праці домагається розташування фортуни, а кому необхідно докласти всіх зусиль, щоб досягти успіхів.

Про те, хто із знаків стане покровителем наступного року і як завоювати його прихильність, читайте в матеріалі: 2023 - рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати.

Кілька знаків східного гороскопу з самого народження запрограмовані на щасливу долю.

відео дня

Тигр, Собака і Щур - знаки-фаталісти

Людей, народжених під цими знаками, часто переслідує доля, посилаючи різноманітні сигнали. Їм важливо якомога раніше визначити свій шлях і правильно розставити пріоритети. Зосередившись на важливих речах, вони можуть досягти значних успіхів у житті. Їх працьовитість і завзятість у досягненні намічених цілей часто допомагає змінити свою долю і залучити в життя зміни на краще.

читайте такожГороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші

Дракон, Мавпа, Кінь - знаки-виконавці

Ця група знаків не з тих, хто може похвалитися природженим везінням, проте своїми цілеспрямованістю, оптимізмом і рішучістю захоплюють вищі сили. Вони звикли покладатися тільки на власні сили, сидіти склавши руки – це не про них. Активні і діяльні вони зроблять все можливе, щоб забезпечити собі комфортне існування. Ці знаки - творці власної долі.

Свиня, Коза, Півень - знаки-ідеалісти

Ці люди мають схильність швидко загорятися будь-якої ідеєю, але вже на півдорозі втрачати до неї інтерес і мотивацію до втілення задуманого. Невдахами назвати і не можна, в нових починаннях вони можуть домогтися успіху, проявивши терпіння і наполегливість. Однак це можливо в тому випадку, якщо справа приносить знакам справжнє задоволення. Вони часто шукають себе в житті, і визначившись зі справою до душі досягають висот.

читайте такожЩастить по життю: названі 3 найбільш фартових знака зодіаку

Кролик, Змія, Бик - знаки-щасливчики

Ця трійка знаків - справжнісінькі везунчики китайського календаря. Вони не боятися ризику і беруть відповідальність за свої вчинки з вдячністю приймаючи всі подарунки долі. Іноді вони приймають свої успіхи як належне, проте не варто забувати про те, щоб удача була на вашому боці, потрібно не переставати перевершувати власні досягнення.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти