Любителі пропустити чарочку: 5 знаків зодіаку - головні алконавти гороскопу

16 серпня 2022, 17:23оновлено 16 серпня 2022, 18:25
Пристрасть до спиртного може обернутися для них неприємностями.
Гороскоп вересень 2022
Гороскоп на вересень 2022 - головні алкголікі гороскопу / ua.depositphotos.com/

П'ять представників зодіакального кола любителі душевних посиденьок з міцними напоями. Вони ніколи не упустять можливість пропустити чарочку, не сильно замислюючись про наслідки.

Про те, які знаки відрізняються непередбачуваною поведінкою і можуть здивувати своїми витівками, читайте в матеріалі: Не дружать з головою: 5 знаків зодіаку - найбільші диваки гороскопу.

Астрологи назвали п'ять знаків зодіаку, небезпечна пристрасть яких може перерости в серйозну залежність.

Стрілець

Динамічні і активні Стрільці люблять колекціонувати спогади. Вони живуть так, щоб було що згадати. Вони любителі галасливих компаній і вечірок. Розуміти собі настрій вони можуть і міцним, проте ніколи не будуть пити поодинці, їм для цього потрібна компанія.

читайте такожНеймовірне везіння і щастя в любові: 3 знакам зодіаку потужно пощастить на цьому тижні

Овен

Імпульсивні Овни любителі прикластися до пляшки. У них немає особливих переваг в спиртному, вони можуть пити "все, що горить". Ось тільки такі пиятики можуть закінчитися непередбачувано. І без того запальний характер людей цього знака під дією алкоголю розквітає у всій "красі".

читайте такожНеприємності на рівному місці: 3 знаки зодіаку, які потрапляють в незручні ситуації

Близнюки

Близнюки - товариші компанійські і ніколи не упустять можливості поспілкуватися з оточуючими і блиснути своєю ерудицією. Вони легко заводять знайомства і підтримують розмову. Щоб спілкування було більш невимушеним, Близнюки можуть підвищувати градус напоїв. Небезпека в тому, що цим людям дуже легко захопитися і заробити залежність.

Риби

Представникам водного знака складно розрахувати міру і вчасно зупинитися. Перебравши, вони схильні робити вчинки, за які на ранок буде соромно. Таке нерозсудливість може ставати джерелом проблем. Рибам дуже легко впасти в алкогольну залежність.

читайте такожДовго і щасливо: топ-4 знаки довгожителі

Скорпіон

Люди знака стихії води схильні топити свої проблеми в пляшці. Вони найчастіше шукають пригод, заводять інтрижки і вплутуються в неприємності саме під градусом. Їх тягне до спиртного, як магнітом, і це може обернутися серйозними захворюваннями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти