Будь-кого обведуть навколо пальця: 3 найхитріших знака зодіаку

2 березня 2023, 17:56
Не всі люди використовують свій розум в потрібному напрямку, деякі підсвідомо направляють його в хитрість. Хто вони за знаком Зодіаку - розповімо далі.
3 найхитріших знака зодіаку
3 найхитріших знака зодіаку / pexels.com

Астрологи стверджують, що три представники знака Зодіаку є справжніми маніпуляторами, які на шляху до мети не зупиняються ні перед чим.

Який знак зодіаку хитрий - грають заради вигоди

Ті, хто народився під знаком Скорпіона - дуже часто стають справжніми маніпуляторами і грають на почуттях інших людей, щоб досягти своєї мети. Найчастіше Скорпіони настільки заграються, що можуть залишитися на самоті, тому з ними потрібно бути завжди на чеку.

Які знаки зодіаку найхитріші - знають, де ахіллесова п'ята

Люди, народжені під знаком Козерога - досить часто спеціально шукають слабкі сторони оточуючих людей, щоб за допомогою них управляти людиною. Незважаючи на це, самі вони можуть навіть не помітити, що ними маніпулюють і ображатися.

Який знак зодіаку хитрий - один з найскладніших

Представники знака Терези одні з найсильніших маніпуляторів. Вони можуть підштовхувати іншу людину на погані і необдумані дії, водити за ніс і обвести навколо пальця за лічені хвилини. Розкусити цей знак на маніпуляції практично неможливо, тому варто бути дуже обережним.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти