Любовна нумерологія: як за датою народження дізнатися скільки буде шлюбів

26 квітня 2023, 11:22
Чи можна дізнатися свою долю за датою народження, особливо в тому, що стосується кохання та сім'ї? Безперечно, якщо знати один маленький секрет.
Як за датою народження дізнатися скільки буде шлюбів
Як за датою народження дізнатися скільки буде шлюбів / ua.depositphotos.com

Будь-який досвідчений нумеролог вам скаже, що ваша дата народження може назвати практично безпомилково, скільки шлюбів по долі у вас буде. Кохання - штука тонка і складно прогнозована, проте код вашої долі здатний відкрити завісу таємниці на майбутні справи амурні.

Спершу необхідно розрахувати ваше число долі. Для цього всі цифри в даті народження необхідно підсумувати до утворення числа від 1 до 9. Наприклад: ви народилися 15 травня 1990 року. 1+5+0+5+1+9+9+0 = 30 = 3+0 = 3.

Отримуємо просте число 3, в якому, ймовірно, і прихований секрет вашого щасливого шлюбу. Або шлюбів, адже любов непередбачувана, а доля - примхлива.

відео дня

1. "Одиниці" ніколи не сумніваються у своєму виборі, тому в шлюби вступають з легким серцем без тіні сумніву. Так само вони будують свої сімейні відносини - вроджена комунікабельність дозволяє їм зберегти сімейне вогнище. Тому шлюб у них буде один. У дуже рідкісних випадках - два, і тоді другий союз виявиться щасливішим за попередній.

2. Люди, чиєю долею управляє двійка, стовідсоткові однолюби. Тому в їхньому житті, як правило, лише один шлюб. Причому заснований він завжди на ніжних почуттях до партнера - відносини з розрахунку не для "двійок", так само як і життя з нелюбом.

3. У поросах шлюбу "трійки" - найбільш непередбачувані. По натурі своїй ці люди - динамічні, енергійні, завжди в русі і пошуку для себе чогось нового. Тому не дивно, що число шлюбів у таких особистостей прогнозувати вкрай складно. Їх може бути навіть більше трьох, а може і кілька, але з одним і тим же партнером. Ті, чиїм числом долі є трійка, завжди легко знаходять собі партнерів, легко прощають, і без жалю готові рухатися далі.

4. У виборі партнера "четвірки" дуже розбірливі, але в перманентному пошуку справжнього кохання знаходяться навіть тоді, коли перебувають у шлюбі - перфекціонізм і обережність не дозволяють їм розслабитися з однією людиною. Тому їх чекає безліч союзів, або один, але лише в тому випадку, якщо їм попадеться терплячий партнер.

5. Ті, чиїм життям управляє число п'ять, в шлюб вступають, як правило, пізно. Виною тому і романтична натура, якій потрібен союз "як в казці", і тотальна невпевненість в собі, коли справа доходить до відносин. В кінцевому підсумку "п'ятірки" все ж відпускають свої комплекси, і знаходять одного, єдиного і неповторного партнера на все життя.

6. Такі люди в шлюб вступають, як правило, два рази: перший можна вважати пробним; другий виявляється більш щасливим, адже "шістки" ретельно провели роботу над помилками, перш ніж знову довіритися кому-небудь, і вручити своє життя Гіменею.

7. У питаннях шлюбу ті, чиєю долею управляє цифра сім, вважаються справжніми щасливчиками - відносини мрії їм даються досить легко, адже такі люди за своєю природою проникливі і дипломатичні. Ці безцінні для сімейного життя якості дозволяють їм створювати найміцніші союзи - одні на все життя.

8. Для "вісімок" шлюб - це, в першу чергу, стабільність і безпека. Тому нерідко вони вступають в шлюб за розрахунком. Втім, їх сімейне життя не можна назвати нещасливим - такі люди віддані своїй другій половинці, і навіть вчаться з часом її щиро любити. По-своєму, звичайно, не як в романах, але союз виходить довірчим і міцним. І одним.

9. Для "дев'яток" ранній шлюб - не рідкість. Вони завжди прагнуть до самостійності і незалежності, тому побудова сім'ї здається їм відмінним способом довести всьому світу... Що завгодно. Тому що вони сильні і самі впораються. На жаль, перший шлюб виявляється не розважальною прогулянкою, а американськими гірками з проблем і марних спроб не загубити в цих відносинах себе. Але такі люди швидко вчаться. Нехай в їхньому житті і може бути більше двох шлюбів, але з кожного вони точно виходять сильнішими особистостями.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти