Любовний гороскоп на літо від Влада Росса: хто знайде щастя в особистому житті

14 червня 2023, 07:35
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, які влітку 2023 року створять міцну сім'ю.
Астролог Влад Росс назвав знак зодіаку, який влітку 2023 року створить міцну сім'ю на роки
Астролог Влад Росс розповів, кому влітку 2023-го пощастить у коханні / Главред

Любовний гороскоп на літо 2023 року свідчить про те, що на чотири знаки зодіаку в найближчі місяці чекає щастя в особистому житті: хтось зустріне другу половинку, хтось одружиться, а хтось легко подолає будь-які проблеми у стосунках, завдяки чому зміцнить їх. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, найбільш сприятлива ситуація в коханні та стосунках складеться у Лева.

"На представників цього знака зодіаку чекає велике щастя в коханні, особистих відносинах і сексуальному житті. Особливо в першій половині літа. Все у Лева буде супер-класно і чудово", – запевнив Влад Росс.

Також, на думку астролога, перша половина літа-2023 порадує приємними подіями в особистому житті Овна.

"Особливо це стосуватиметься життєвих ставок, наприклад, переїзду до коханої людини та організації важливих зустрічей. Також період сприятливий для сексуальних знайомств і курортних романів", – зазначив Влад Росс.

Дивіться любовний гороскоп на літо-2023 від астролога Влада Росса:

Крім того, влітку знайдуть щастя в коханні Терези та Водолії, прогнозує астролог.

"У другій половині літа дуже сприятлива ситуація у Терезів – в їхньому особистому житті все буде складатися прекрасно. Те саме стосується і Водолія: у нього цього літа може народитися тривалий міцний шлюб, оскільки Венера і Марс будуть у домі шлюбу представників цього знака. Ситуація дуже хороша для зміцнення кохання та створення сім'ї", – стверджує Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, яким буде червень 2023 року, яким справам варто присвятити перший місяць літа, а чого категорично не варто робити. Крім того, Влад Росс склав гороскоп на червень-2023 і назвав лузерів та щасливчиків місяця.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти