Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада: багатий шанувальник або обман другої половинки

1 листопада 2021, 11:28
Для кого зі знаків понеділок - щасливий день для весілля - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Перший тиждень листопада сприятливий для нових знайомств і романтичних пригод. Ближче до кінця тижня вплив Венери посилюється, в цей період можна налагоджувати існуючі відносини, а також залучати в своє життя нових шанувальників. У справах любовних варто проявляти ініціативу і тоді удача буде на вашому боці.

Про те, що очікувати представникам зодіакального кола в останньому місяці осені, читайте в нашому матеріалі: Гороскоп на листопад 2021: фінансовий успіх, підступи недругів або подвійний роман.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Овен

У понеділок зірки обіцяють Овнам не тільки удачу в справах любовних. Цей день стане щасливим для укладання шлюбу. В середині тижня проведіть більше часу зі своєю другою половинкою. А ось від нових знайомств нічого хорошого очікувати не варто. Кращі дні для любові і флірту - субота і неділя. Побачення запам'ятаються вам надовго.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Тілець

Не найкращий тиждень для Тільців. І якщо в першій половині можна розраховувати на приємні любовні сюрпризи, то вже з четверга атмосфера буде вельми напруженою. У цей період збільшується ймовірність сварок, які можуть привести до розставання. У п'ятницю, вирушаючи на побачення не потрібно будувати великих ілюзій. На вихідних ситуація змінитися в кращу сторону і нові знайомства можуть мати несподіване продовження.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Близнюки

З понеділка по четвер Венера бере ситуацію в свої руки. У цей період вірогідні приємні зміни в особистому житті. Нові знайомства будуть цікавими. Ваша ініціативність в справах любовних принесе свої плоди. У суботу та неділю невинний флірт може привести до початку серйозних відносин.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Рак

У вівторок партнер може неприємно здивувати вас. Ви подивитесь на нього іншими очима. Однак вже до кінця тижня Венера міцно оселиться у вашому будинку і не покине його до весни. Це може означати зміни в особистому житті, підвищується ймовірність вийти заміж або налагодити відносини зі своєю другою половинкою. На вихідних варто очікувати приємних сюрпризів.

читайте такожГороскоп на листопад-2021 для всіх знаків: Скорпіон стане улюбленцем фортуни, а Дівам буде несолодко

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Лев

Планета любові Венера міцно влаштувалася в сузір'ї Стрільця. Таке розташування забезпечить Левам незабутній в любовному плані понеділок. Відносини, які почалися в цей день, мають всі шанси закінчитися пропозицією руки і серця. Зірки обіцяють представникам знака статусного шанувальника, який стане вашим покровителем. До такого знайомства може привести дорога або дзвінок, тому проявляйте ініціативу і приймайте залицяння.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Діва

У понеділок Діви можуть розкрити обман своїх коханих. Ви будете нутром відчувати, що щось йде не так. Вільним представникам знака на удачу в любові можна розраховувати тільки якщо проявляти ініціативу. Романтична пригода в п'ятницю матиме несподіваний поворот. На вихідних ймовірні цікаві знайомства.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Терези

Терези на цьому тижні можуть відчути бажання більш практичних знайомств. У вівторок вирушайте на побачення, цікавий співрозмовник і романтична обстановка – то що потрібно! Вже з п'ятниці настає тривалий період, коли доклавши зусиль, можна гармонізувати сімейні відносини. Також вплив Венери може спонукати до бажання перейти на наступний рівень відносин - з'їхатися з партнером або познайомити його з батьками.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Скорпіон

Скорпіони в цьому періоді більше будуть зосереджені на саморозвитку або займатися вирішенням проблем професійного плану. Через це ситуація у відносинах може загостритися до межі – сварок з партнером навряд чи вдасться уникнути. Несподіваний вчинок вашої другої половинки може перемішати всі плани. Однак вам вдасться згладити всі гострі кути і прийти до компромісу.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада: борги, боротьба за гроші або неабияке везіння

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Стрілець

Венера у вашому знаку творить дива. Вам захочеться більше часу проводити з партнером і радувати його приємними сюрпризами. Цей період буде гармонійним для будь-якого союзу. Вільні представники знака в центрі уваги. Ваші чарівність і сексуальність на піку, і це дозволяє залучати в життя нових шанувальників. Знайомства тижня не матимуть продовження, проте любовних пригод буде хоч відбавляй.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Козеріг

У справах любовних Козероги можуть не розраховувати на бурю пристрастей і запаморочливих знайомств до самої п'ятниці. Але вже в кінці тижня варто проявити активність, це допоможе залучити в життя людей, з якими можна побудувати серйозні відносини. Побачення, листування, флірт будуть успішними на вихідних. Ймовірно визнання в любові від таємного шанувальника.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Водолій

Не найкращий тиждень для сімейних Водоліїв. Можливі негаразди в особистому житті, які відіб'ються на якості вашої роботи. Сімейні проблеми будуть хвилювати вас найбільше. Для вільних Водоліїв справа далі легкого флірту і листувань в інтернеті не зайде.

Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Риби

Найкращі дні, щоб влаштувати побачення – вівторок і середа. Вони наповнені атмосферою романтики і приємне спілкування і нцікавими співрозмовниками вам гарантовано. Вже ближче до кінця тижня зростає емоційне напруження. Імовірність того, що кожна дрібниця може викликати роздратування, підвищується. Уникнути розбіжностей буде складно. Вихідні будуть сприятливими для нових зустрічей, тільки очікувати багато чого від них не варто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти