Любовний гороскоп на тиждень 10-16 липня: Тельцю - початок, Терезам - романтика

7 липня 2023, 16:14
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає самотність, а кого захоплюючі зустрічі.
Любовний гороскоп на тиждень 10-16 липня
Любовний гороскоп на тиждень 10-16 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто бути сміливим, а кому більш відкритим.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Будьте відкритими і чесними, щоб кохана людина викликала у вас довіру. Ваш партнер вірить у ваші цілі та прагнення, і він закохається у вас і відповість тим самим, як тільки ви висловите свої прагнення. Побудуйте ці стосунки і довіряйте своєму партнерові, щоб зробити їх ще красивішими.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Будьте присутні в сьогоденні і дозвольте майбутньому піклуватися про себе. Ваші почуття до іншої людини можуть підштовхнути вас до романтичних стосунків, але це не гарантує, що ви будете назавжди разом.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Не забувайте висловлювати подяку за виявлену до вас любов. Саме в цей момент ваше сильне почуття впевненості в собі спрацьовує. Іноді ви можете захистити свій розум, але ви не можете захистити свою душу від дотику.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Існує багато різних проявів справжньої любові, і для вас це може мати форму готовності прийняти іншу людину такою, якою вона є, а не постійних зусиль, щоб захистити її від будь-якої потенційної загрози. Навіть якщо ви любите людину, яка викликає у вас стрес, у ваших же інтересах поки триматися на відстані, щоб захистити своє благополуччя і потім повернутися знову.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Любов можна знайти де завгодно, але тільки якщо ви витратите час на її осмислення. Є деякі речі в житті, яких вам судилося мати в достатку, і ці речі постануть перед вами, коли прийде час. Коли урок закінчений і все постає в новому світлі з нової точки зору, ви бачите світ по-новому. Будьте гнучкими в новому середовищі.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Романтика - це більше, ніж просто спосіб підняти настрій; це уявлення про те, ким ви є у своїй основі. Є багато різних речей, які ви можете зробити, щоб показати комусь, що ви дбаєте про них, і для цього вам не потрібно багато грошей. Тому майте це на увазі і переконайтеся, що ви обидва показуєте і цінуєте свою любов до свого партнера, щоб підтримувати його мотивацію та безпеку.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ви чудово проведете час, коли будете поруч з кимось, хто зачаровує вас своєю щедрістю. Щоб закрутити роман з цією людиною, вам потрібно добре її пізнати. Не хвилюйтеся, ви чудово проведете час разом. Спілкування з цією людиною принесе вам радість, і ви зможете говорити про те, що ви дійсно відчуваєте.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ви зустрінете потрібну людину. Просто перебування в її присутності принесе вам багато радості та задоволення. У добрі та погані часи ця людина буде поруч з вами. Трохи часу та зусиль у цьому квітучому романі було б гарною ідеєю.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Відпустіть своє небажання і відкрийтеся для нових вражень. Якщо ви самотні, ви зможете познайомитися з цікавою людиною на сімейних зборах. Немає нічого поганого в тому, щоб підійти до нової людини і почати спілкування.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Ваша чарівність хараз на рекордно високому рівні, так що ви будете максимально впевнені в собі. Усі, кого ви зустрінете, будуть зачаровані вашою безтурботною та грайливою поведінкою. Ви залишитеся в центрі уваги своїх близьких, і люди захочуть провести з вами час.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Любов має свої злети і падіння, і ви не впевнені, чи справді ваші стосунки на даний момент активні. Через те, що ваші романтичні стосунки трохи непередбачувані, вам обом може бути вигідно на короткий час добровільно відпочити один від одного і зайнятися іншими справами.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ви зрозумієте, що якщо хочете познайомитися з кимось набагато краще, вам доведеться діяти швидко, тому що залишилося не так багато часу. Одягніть свій улюблений наряд, наберіться сміливості і зателефонуйте цій людині, щоб зібратися і пізнати один одного краще.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти