Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня: доленосна зустріч, неприємна таємниця або розставання

11 жовтня 2021, 15:47
Кому зі знаків варто уважніше придивитися до шанувальників, щоб уникнути обману - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень /ua.depositphotos.com/

На цьому тижні багатьох представників зодикального кола очікують позитивні зміни в особистому житті. Однак для того, щоб упіймати удачу за хвіст, необхідно робити активні дії. Стояти осторонь і спостерігати за зусиллями інших - не найкраща тактика.

Про те, кому зірки обіцяють славу і поліпшення матеріального добробуту наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 11 -17 жовтня 2021: обман, великий куш або втрата роботи.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Овен

На цьому тижні обстановка на любовному фронті буде складатися для Овнів найкращим чином. Вам вдасться привернути увагу людини, до якої маєте почуття. Вона буде підкорена вашою чарівністю. Зірки попереджають, що любовні трикутники можуть обернутися великими проблемами в майбутньому.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Тілець

Вдалий любовний тиждень для Тельців. У відносинах з партнером повна ідилія і взаєморозуміння. У вільних представників знака з'являється можливість познайомитися з людиною, з якою можете пов'язати свою долю. Ймовірно освічення в коханні від шанувальників.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Близнюки

У цьому періоді Близнюки - в центрі уваги. Шанувальники будуть боротися за вашу увагу і виконувати будь-яке бажання. Проявіть активність і не відмовляйтеся від пропозиції сходити на побачення. Насолоджуйтесь своїми любовними пригодами.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Рак

Щоб привнести в своє особисте життя нові враження і емоції, Ракам на цьому тижні можна задуматися про зміну іміджу, будь то зачіска або стиль одягу. Це допоможе привернути увагу протилежної статі. Якщо у вас є друга половинка, саме час приділити їй підвищену увагу і огорнути ніжною турботою. Це допоможе уникнути сварок і розбіжностей.

читайте такожМісячний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня: втрати, конфлікти або цікаве знайомство

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Лев

Удача в справах любовних на цьому тижні посміхнеться ініціативним і активним представникам знака стихії вогню. Особливо успішним для змін в особистому житті буде час з середи по п'ятницю. Є ймовірність познайомитися з впливовим партнером. Цей союз буде гармонійним.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Діва

Не найкращий період для Дів, щоб проявляти активність на амурному фронті. Всі ваші спроби привернути увагу шанувальників можуть зазнати невдачі. Ініціативність може злякати протилежну стать, і люди не будуть відповідати взаємністю на ваші знаки уваги. Можна спробувати допомогу родичів або друзів в пошуку партнера. Раптом колега подруги або син маминої подруги, саме те, що вам потрібно.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Терези

Терези просто оточені увагою шанувальників на цьому тижні. Особисте щастя посміхнеться діяльним представникам знака, які не звикли сидіти склавши руки і проявляти ініціативу. Робіть активні дії і моделюйте будь-яку ситуацію під себе.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Скорпіон

Зірки обіцяють Скорпіонам успіх у справах серцевих, однак якщо вони на максимумі проявлять відкритість і доброзичливість. Саме ці якості допоможуть залучити в життя доленосні знайомства і міцні відносини. У неділю варто утриматися від будь-яких контактів зі своєю другою половинкою. Це може закінчитися не тільки сваркою, але і розкриттям неприємних таємниць.

читайте такожГороскоп на жовтень 2021: роман на стороні, успіх у всьому або підступи недругів

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Стрілець

На цьому тижні Стрільцям надається шанс втілити в життя найсміливіші любовні мрії. Ваші чарівність і сексуальність на піку – використовуйте їх, щоб досягти бажаного і підкорити саме неприступне серце. Ви безумовно не будете скаржитися на брак уваги з боку протилежної статі.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Козеріг

Козерогам на цьому тижні необхідно розібратися з поточним станом речей в особистому житті. Перш ніж кидатися в безодню романтичних пригод, необхідно розставити всі крапки над і в ваших відносинах з партнером. Ймовірні розставання. Однак якщо ви хочете уникнути розриву, потрібно приділяти своїй другій половинці більше уваги і не провокувати конфлікти.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: Водолій

Водолії з чистими намірами і помислами будуть насолоджуватися взаємними почуттями своїх других половинок. Вільним представникам знака надається можливість познайомиться з людиною, відносини з якою переростуть в ніжну любов. Не варто шукати легких розваг, вони можуть обернутися серйозними проблемами.

Любовний гороскоп на тиждень 11-17 жовтня 2021: риби

Рибам потрібно проявити обережність і уважніше придивитися до своїх шанувальників. У першій половині тижня існує велика ймовірність напоротися на людину з нехорошими помислами. Остерігайтеся альфонсів і ловеласів. З середи по п'ятницю ситуація покращиться і ви зможете залагодити проблеми в особистому житті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти