Любовний гороскоп на тиждень 13-19 лютого: Близнюкам - гострота у стосунках, Рибам - важливі рішення

13 лютого 2023, 14:18
Астрологи розповіли про те, що чекає всіх представників зодіакального кола в любовних відносинах в період з 13 по 19 лютого.
Пара, любов
Любовний гороскоп на тиждень 13-19 лютого / pixabay.com

Кожному знаку зодіака зірки принесуть різні події в любовних історіях. Астрологи розповіли, яким буде найромантичніший тиждень у році.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

У новому тижні у Овнів буде швидко вирішуватися будь-який конфлікт у відносинах, а допоможе в цьому внутрішній голос і інтуїція. Головне - залишатися чесним із собою та партнером до останнього і прагнути слідувати серцю, навіть якщо здається, що це неможливо.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Для тих Тельців, хто давно перебуває у відносинах – зірки приготували бажання більше свободи займатися своїми захопленнями окремо від партнера. Такий стан речей допоможе відносинам знайти нове дихання і підігріти інтерес один до одного.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Новий тиждень зробить Близнюків більш вільними в роботі, що подарує додатковий час для роздумів над поліпшенням відносин. Не соромтеся і не бійтеся навіть найнесподіваніших способів. Головне - робити все, щоб уберегти справжню любов.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Ракам в новому тижні буде властиво багато розмовляти зі своїм партнером. Довгі і глибокі розмови виведуть відносини на новий рівень, який зробить їх більш міцними і довгостроковими.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Левам планети допоможуть бути сміливим і говорити все так, як воно лежить в серці. У представників цього знака нарешті вийде виправити в партнерстві те, що давно турбувало і мучило.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Для самотніх представників цього знака новий тиждень буде тижнем доленосного сюрпризу. При правильному збігу обставин -Діви зустрінуть того, з ким зможуть знову випробувати любов. Головне бути активним і не боятися відкривати серце.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

На жаль, зірки пророкують непростий тиждень для Терезів. На поверхню вийде все те, про що так довго замовчувалося. Дуже важливо намагатися стримувати емоції і чесно розмовляти з партнером. Якщо ви не обговорите всього – відносини можуть зламатися.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Для Скорпіонів у френдзоні новий тиждень буде вирішальним. Можливо, дружба стане чимось більшим, але також можливі і розчарування. Головне - не поспішати з висновками і не кидатися у вир з головою.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

У одиноких Стрільців тиждень буде присвячений самопізнанню. Всі ситуації, що відбуваються допоможуть зрозуміти, яка людина поруч з вами вам потрібна насправді. З цієї причини важливо постаратися зосередитися саме на тому, що буде відбуватися протягом цього тижня.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Козероги можуть не боятися і розповідати всьому світу про своє щастя. Ви і Ваш партнер – справжнє і неподільне ціле, яке зробить цей світ кращим. А для тих Козерогів, хто все ще один – зірки радять запланувати поїздку, в ній відбудеться знайомство.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Новий тиждень для Водоліїв допоможе представникам цього знака і їх партнерам краще зрозуміти чого їм хочеться у відносинах. Крім цього - стане зрозуміло, як саме енергія Водоліїв діє на оточуючих людей.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

У риб прийшов час підводити підсумки і вносити ясність. Новий тиждень сприятливий для прийняття важливих рішень і вибору. Намагайтеся вибирати серцем і слухати інтуїцію. Ваш голос вас не підведе.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти