Любовний гороскоп на тиждень 16-22 січня: Близнюкам - брак свободи, Діві - океан енергії любові

16 січня 2023, 19:00оновлено 16 січня 2023, 19:30
Астрологи розповіли про те, що чекає кожен знак Зодіаку на любовному фронті в період з 16 по 22 січня.
Гороскоп
Любовний гороскоп на тиждень 16-22 січня 2023 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Практично для всіх знаків Зодіаку прийдешній тиждень буде відносно спокійним і радісним в романтичних відносинах. Однак деяким варто всерйоз задуматися про своє ставлення до партнера і його свободу.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На жаль, на цьому тижні у Овнів можливі розбіжності у відносинах. Для того, щоб відносини не розпалися - дуже важливо вести чесний і відвертий діалог з партнером і дати йому трохи більше свободи.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Зараз рух Меркурія і Юпітера може посприяти щастю у відносинах. Поруч з Вами Ваш партнер буде щасливий і спокійний. В кінці тижня варто проявити терпимість і постаратися не допускати помилок з минулого.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам варто намагатися не вступати в суперечки і давати людині поруч з собою простір для свободи, тільки так партнер зможе відчувати себе комфортно в вашому супроводі. Дотримуючись усіх правил здорових відносин, ви зможете пожити цей тиждень щасливо.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Раки, які вступили у відносини зовсім недавно – на прийдешньому тижні будуть насолоджуватися часом разом і отримають унікальну можливість дізнатися багато нового про свого партнера. Для тих, хто вже давно перебуває у відносинах – тиждень стане випробуванням на міцність.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Рух Венери і місяця буде дарувати Левам несподівані романтичні пропозиції, також можливі таємні зустрічі, які вам захочеться від усіх приховати. Венера дасть відносинам левів нове дихання і виток життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Емоційний зв'язок цього тижня буде позамежним. Зробити відносини Ще краще вийде, якщо Діви будуть якісно проводити час зі своїми партнерами. Прийдешній тиждень має бути наповнений романтичними зустрічами.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Цього тижня харизма та привабливість Терезів будуть особливо сильними. Завдяки цим якостям Терези зможуть вступити в нові відносини, проте з вибором партнера варто бути уважно і дивитися на світ без рожевих окулярів.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Перша частина тижня для Скорпіонів не стане особливою. А ось друга половина буде зовсім іншою. Скорпіони відчують неймовірний заряд енергії і романтики, яку захочеться проявити у відносинах з партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Повний штиль-такими словами можна описати відносини в житті Стрільців на прийдешньому тижні. У тих, хто один – з'явиться можливість стати щасливим поруч з кимось. У тих, хто вже у відносинах – настала повна гармонія і взаєморозуміння.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

На жаль, всі відносини Козерогів, які будуть починатися на цьому тижні – не стануть довгостроковими і швидко підійдуть до кінця, проте не варто хвилюватися – це не останній шанс відчути щастя. Все найкраще - попереду.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Енергетика, якою зараз наповнені Водолії – буде залучати до себе багато нових і цікавих людей. Однак найважливіше на цьому тижні-приділити час тим, хто вже поруч з вами і потребує вашої уваги прям зараз.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Зараз у риб з'явиться можливість проявити свої справжні почуття по відношенню до партнера. Це дозволить в короткий термін розвинути відносини до нових вершин. На цьому тижні вплив планет буде наповнювати романтичне життя абсолютно всіх представників даного знака.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти