Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня: щасливий шлюб, розставання або любов всього життя

18 жовтня 2021, 10:58
Кому зі знаків потрібно остерігатися зради - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп
Любовний гороскоп на тиждень / pinterest.com

На цьому тижні варто очікувати приємних поворотів в особистому житті. Для деяких представників зодіакального кола період може обернутися міцним шлюбом, а деяким необхідно остерігатися нових знайомих.

Про те, коли найкраще записуватися в перукарню, а коли уникати манікюру, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар стрижок на тиждень 18-24 жовтня 2021: кращі дні для нової зачіски або манікюру.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Овен

Цей тиждень стане для Овнів не найвдалішим для пошуків супутника життя. Зірки радять не кидатися в любовні авантюри і випадкові зв'язки. Всі вони будуть недовгими, а ось неприємний післясмак може затягнутися. Овнам в парі варто більше часу проводити з партнером, це допоможе уникнути сцен на грунті ревнощів.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Тілець

Представники знаку стихії землі на цьому тижні можуть насолоджуватися своїми амурними історіями. Хороший період, щоб ходити на побачення і зустрічатися з новими людьми. Однак не поспішайте піддаватися почуттям. Варто притримати емоції і краще придивитися до нового обранця, це допоможе уникнути розчарувань.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Близнюки

В особистому житті Близнюків на цьому тижні можливі приємні зміни і несподівані повороти. Якщо вам пощастить зустріти свою другу половинку, ця людина стане вашою долею, а ваш союз буде гармонійним. Якщо на цьому тижні ви і ваш партнер приймете рішення узаконити відносини - цей шлюб буде наповнений любов'ю і щастям.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Рак

Ракам найкраще залягти на дно і не робити ніяких активних дій. На цьому тижні ініціатива карається - і може обернутися великими проблемами. Нові любовні знайомства принесуть тривалі страждання. Відносини з партнером також напружені – підвищується ймовірність розриву.

читайте такожГороскоп на листопад 2021: фінансовий успіх, підступи недругів або подвійний роман

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Лев

Леви - в центрі уваги. Ваш шарм і сексуальність не залишаться непоміченими для шанувальників. Ви будете закохувати в себе, не докладаючи для цього особливих зусиль. Використовуйте цей шанс по максимуму, придивляючись до потенційних кавалерів і вибираючи найбільш гідного. Левам в парі зірки обіцяють несподівані подарунки і знаки уваги другої половинки.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Діва

Дівам випадає шанс зустріти любов всього свого життя. Ваш потенційний обранець матиме хороше соціальне і матеріальне становище. Він стане вашим помічником і полегшить ваше життя. Тим, хто в парі можна просто насолоджуватися спокійним тижнем і проводити його за спільним дозвіллям зі своїм партнером.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Терези

Зірки обіцяють Терезам успішний тиждень, коли їм пощастить зустрічатися з надійними і респектабельними шанувальниками. Вам не потрібно просто стояти осторонь, приймайте залицяння і будьте в центрі уваги. Дозвольте огорнути себе турботою. Це призведе до зародження любовних відносин, які мають всі шанси перерости в міцний і вдалий сімейний союз. Терезам у відносинах теж не буде нудно - почуття до другої половинки загостряться і цей вогник розпалить справжнє багаття пристрасті.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Скорпіон

Не найкращий час для Скорпіонів, щоб проявляти активність і займатися пошуками другої половинки. Вам краще зменшити обороти і тимчасово переключитися на іншу сферу діяльності. Якщо бажання зустріти споріднену душу все так само сильно, попросіть друзів або родичів познайомити вас з ким-небудь.

читайте такожАстролог розповів, що доводить до сказу кожен із знаків зодіаку

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Стрілець

Стрільці зіткнуться з непростим завданням. Представникам знака доведеться вибирати між кількома шанувальниками. І всі вони, як на підбір, хороші і володіють незаперечними перевагами. Зірки радять при такому виборі довіритися голосу серця. У відносинах вас чекають приємні сюрпризи.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Козеріг

У Козерогів для пошуків нових любовних відносин зараз не найкращий час кидаючись в швидкоплинні інтрижки, варто приготуватися до того, що нічого хорошого вони не принесуть, а ось проблем – цілу купу. У відносинах зі своєю другою половинкою не варто провокувати сварки і створювати напругу. Постарайтеся поговорити по душах і розставити всі крапки над і.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Водолій

Водолії не цьому тижні просто везунчики в справах любовних. Щастя супроводжує їх як і в стосунках з коханими, так і в пошуку підходящої пари. У відносинах з другою половинкою може з'явитися спокуса перевірити чи зеленіше трава на іншому лузі. Однак зірки попереджають, що за зраду доля може жорстоко покарати втратою майна або навіть здоров'я.

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Риби

Рибам варто проявити уважність. Можливо, людина, яка вперше з'явитися у Вашому житті на цьому тижні стане для вас джерелом великих страждань. Особливо варто остерігатися представникам знака, народженим в період з 27 лютого по 2 березня. Кращим рішенням тижня буде захистити себе від нових знайомств і контактів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти