Любовний гороскоп на тиждень 2-8 січня: зірки розповіли про прийдешні конфлікти і нові зустрічі

31 грудня 2022, 07:30
Астрологічний прогноз на тиждень 2-8 січня допоможе бути готовим до розставань і конфліктних ситуацій, проте хід долі завжди можна змінити.
гороскоп, Любовний гороскоп
Любовний гороскоп на тиждень 2-8 січня / Фото pixabay.com

Перший тиждень нового 2023 року здивує абсолютно різними поворотами долі в особистому житті. Комусь доведеться впоратися з самотністю, а комусь - прийняти в своє життя нову людину. У важкі і неоднозначні моменти варто слухати голос серця і спиратися на свою інтуїцію. Астрологи розповіли, що приготували зірки для особистого життя кожного знака зодіаку

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

У любові, як на мінному полі – допоможе інтуїція і удача. На цьому тижні Овни будуть відчувати напругу у відносинах і впоратися з ним допоможе тільки власна стриманість і вміння йти на компроміс.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Тельцям варто відпочити від постійного спілкування з партнером. Перевантаження в контакті з протилежною статтю призведе до проблем в особистому житті. Навіть в найміцніших відносинах може статися конфлікт в цей час.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Для одиноких Близнюків є загроза розчарувань: не варто в кожному зустрічному бачити любов свого життя, для близнюків, які вже перебувають в парі – застереження. Відносини похитнуться, зараз як ніколи важливо дуже обережно приймати рішення.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

У житті раків зараз не найкращий час для любові. Набагато краще бути у фокусі справ і не відволікатися від своїх завдань. Якими б не були відносини – зараз краще побути порізно і приділити час собі.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Зараз не час ініціатив. Дайте вашому партнеру проявити себе і свої почуття як слід. Вогненний темперамент левів складно стримати, але зараз це як ніколи актуально. Розподіліть увагу і на друзів, тоді стримати себе буде простіше.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Дівам краще зняти рожеві окуляри-все нові знайомства можуть зробити їх нещасними. Вже існуючі відносини увійдуть в кризу, проте якщо його пройти правильно, ці відносини можуть стати одними з найщасливіших.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Перший тиждень нового року ознаменується розбіжностями в романтичних стосунках. Астрологи стверджують, що тільки терпіння і дипломатичність допоможе згладити всі гострі кути. Тим же представникам знака, які не перебувають у відносинах – зараз краще і не починати.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цього тижня Скорпіонам важливо правильно вибудувати пріоритети. Незважаючи на масу роботи і кількість запланованих зустрічей з друзями, другій половині Скорпіонів дуже потрібно буде увагу, саме романтичним відносинам варто віддати зараз більше часу.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Тільки внутрішній голос зможе дати найдієвіші поради, щоб Стрільці без пари зробили правильний вибір. Ризик зустріти негідника є завжди, проте шанс стати щасливішими – теж. Якщо ви вже перебуваєте у відносинах – надайте їм нового життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Наступаючих 7 днів якраз вистачить на те, щоб вирішити всі гострі питання з вашим партнером. Зараз саме вчасно розібратися в тому, що турбує вас дуже давно. Завжди дуже важливо вирішувати проблеми відразу, але зараз – особливо. Якщо промовчати – потім проблем стане ще більше.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

У Водоліїв, чиї стосунки закінчилися болісно – нарешті настане момент звільнення. Водоліям в парі варто побоюватися зрад, здогади можуть виявитися обгрунтованими, але відразу в конфлікт вступати не варто.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Рибам не вистачає романтики, але її потрібно створювати самостійно. Для того щоб відносини з партнером заграли новими фарбами, зараз саме час проявити всю свою креативність і творчість. Саме ваша винахідлива натура виведе відносини на новий рівень.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти