Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня: обман, успіх в любові, вдалий день для весілля

20 вересня 2021, 14:06
Кому цього тижня зірки пророкують роман з відомою людиною - розповість гороскоп Главреда
Любовний гороскоп на 20-26 вересня 2021
Любовний гороскоп на 20-26 вересня 2021 / ua.depositphotos.com/

Венера в Скорпіоні пробудить бажання чуттєвих задоволень для багатьох представників зодіакального кола. Період буде наповнений пристрастю і бажанням спробувати щось нове і, можливо, екстремальне. У деяких випадках не варто піддаватися спокусі, це може завдати удару відносинам.

Про те, як будуть складатися відносини з грошима на тиждень, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 вересня: ризик шахрайства, невдача або збільшення доходу.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Овен

На цьому тижні Овнів буде тягнути до небезпечних пригод. Не виключено, що ви з головою поринете в любовні авантюри, і цей пристрасний роман неодмінно доведеться вам до душі. Овни в парі можуть трохи занудьгувати і захотіти екстриму, не факт, що зі своєю другою половинкою. Щоб зміцнити відносини, вирушайте в спільну поїздку.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Тілець

Пристрасті прийдуть у ваше життя на цьому тижні. У цьому періоді першою скрипкою у відносинах буде ваш партнер, а йому обов'язково захочеться додати в ваш союз гостроти. Інтенсивність почуттів і емоцій може змусити вашу пару зважитися на сміливі експерименти. Якщо ви не приймете правила гри коханих – вони почнуть дошкуляти вам ревнощами.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Близнюки

Венера в Скорпіон і- запальна пристрасна суміш. Однак для Близнюків в цьому періоді буде важливо триматися подалі від бурі чутливих пристрастей і насолод. Уколи ревнощів партнера ви спробуєте згладжувати, а закоханість шанувальника будете приймати холодно. У сімейному житті Близнюків панує гармонія і взаєморозуміння. Саме час відправитися в невелику подорож.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Рак

Положення планет в цьому періоді пожвавить особисте життя раків. Ваші почуття стануть глибше і сильніше. Ви відчуєте духовний зв'язок з партнером. У середу відносини перейдуть на новий рівень. У четвер можуть зруйнуватися ваші звичні підвалини, проте зв'язок з коханими зміцніє. Позитивна енергія вихідних сприяє спільному проведенню часу.

читайте такожГороскоп на жовтень 2021: роман на стороні, успіх у всьому або підступи недругів

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Лев

Для Левів Венера в Скорпіоні - час, коли необхідно проявити свою силу волі. В особистому житті необхідно сконцентруватися на певній меті. Ваші завзятість і цілеспрямованість допоможуть досягти бажаного. Зірки попереджають, що в п'ятницю представників знака можуть очікувати невеликі розбіжності з партнером з приводу домашніх турбот. Однак ви зможете знайти компроміс. У суботу хапайте удачу за хвіст – можливі знайомства, романтичні побачення. Сприятливий день для весілля.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Діва

Тиждень для Дів почнеться напружено. Можливо, розкриється обман коханих або сварка відбудеться через нетверезий стан. На цьому тижні вам не дуже хочеться занурюватися в безодню любовних пристрастей. Вам краще побути одним, ніж вникати в життєві перипетії нових знайомих або шанувальників. Ви будете менше часу приділяти любовній стороні життя.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Терези

Терези на цьому тижні не будуть стрімголов шукати любовних пригод. Навпаки, зараз ви дуже обережні в справах любовних і не поспішайте впускати в своє життя нових людей. Сімейні Терези у відносинах будуть керуватися логікою. Переконувати партнера в правильності своїх рішень стане вашою сильною стороною. У середу ви допоможете своїм коханим впоратися з якоюсь проблемою.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Скорпіон

Планета любові і чуттєвих насолод Венера благоволить Скорпіонам в цьому періоді. Вплив небесного тіла посилить вашу привабливість, а сексуальність стане просто магнетичною. Ідеальний час для романтики, любові і флірту з несподіваним продовженням. Скорпіони в парі відчують бажання урізноманітнити сексуальний аспект життя. Якщо партнер не прислухається до ваших прохань - не минути йому спалахів ревнощів.

читайте такожМісячний гороскоп на тиждень 20-26 вересня: ризик аварії, фінансові труднощі або розрив відносин

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Стрілець

Понеділок Стрільцям краще присвятити собі і зайнятися улюбленою справою без своєї другої половинки. Можна відправитися на шопінг або в перукарню – всі зміни не залишаться непоміченими. У середині тижня підвищується ймовірність таємного роману, наповненого фатальною пристрастю. Усамітнитеся з партнером на вихідних і сховайтеся від сторонніх очей – це зміцнить ваш союз.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Козеріг

Ваші суспільне і особисте життя будуть тісно пов'язані. Можна познайомити свого партнера з друзями, якщо не боїтеся, що почуття ревнощів може вас наздогнати. Одиноким Козерогам варто придивитися до своїх колег або гуртків за інтересами. А раптом цей хлопець з уроків французької і є ваша доля? Вівторок і четвер присвятіть собі і побалуйте себе якою-небудь приємністю.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Водолій

Ваше соціальне життя стане на перший план. Скористайтеся цим періодом, щоб позначити новий рівень відносин – познайомте партнера з батьками або з'явитеся разом на світському заході. Можливо, початок романтичних відносин з відомою людиною. Труднощі в особистому житті можуть наздогнати вас в п'ятницю.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Риби

У цей період ваше особисте життя буде енергійно оновлюватися. З'явиться більше свободи у відносинах, а з партнером будуть об'єднувати спільні інтереси, а не зобов'язання. Розвиток нового роману може відбуватися блискавичними темпами. У вівторок вчинок вашого партнера може сильно засмутити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти