Любовний гороскоп на тиждень 22-28 травня: Водоліям - шанс на любов, Овнам - пропозиції

20 травня 2023, 17:36оновлено 23 травня 2023, 09:09
Астрологи розповіли про те, які зміни в особистому житті очікують всіх представників зодіакального кола.
Гороскоп на завтра 18 березня 2023
Любовний гороскоп на тиждень 22-28 травня / колаж фото ua.depositphotos.com

Кожен знак Зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто думати перед прийняттям рішень, а кому насолоджуватися і все.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Одиноким будуть пропозиції щодо стосунків, і це чудова можливість зв'язатися з кимось, хто вам подобається. Для тих, хто перебуває у шлюбі, щоб уникнути непорозумінь, які можуть призвести до віддаленості у вашому шлюбі, намагайтеся підтримувати чітке та здорове спілкування.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Рух Марса передбачає, що у вас є потреба роздумів, перш ніж приймати важливе рішення щодо шлюбу. Венера дає позитивний результат з точки зору шлюбу, якщо він по любові.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Цього тижня подружні стосунки потребують уваги. Будьте ввічливі та скромні зі своїм партнером. Цінуйте свого чоловіка за його / її присутність у вашому житті, це зміцнить ваші стосунки. Любов і романтика приймуть новий оборот.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Марс може викликати певну напругу у ваших стосунках цього тижня через агресивний підхід, а також вимогливий темперамент; як результат, ваш партнер може захотіти створити простір між собою та вами у партнерстві. Ті з вас, хто розлучений або виховує своїх дітей наодинці, можуть мати можливість поговорити з кимось, хто перебуває в такій же ситуації, як і ви, і хто вас розуміє.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня Венера та Меркурій можуть допомогти одиноким знайти супутника життя. Але в той же час Сатурн і Місяць радять залишатися уважними до себе. Одруженим рекомендується уникати агресивних контактів зі своїм чоловіком, оскільки це може викликати у них стрес.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Деякі з вас можуть отримати пропозицію про стосунки. Меркурій і сонце радять уникати зайвих суперечок і швидких відповідей у ваших романтичних стосунках. Відсутність підтримки з боку може ускладнити ситуацію.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Можуть виникнути несприятливі вібрації, які можуть значно порушити ваш зв'язок з партнером. Перестаньте думати негативно. Ці думки марні і тільки напружують. Можливо, ви зможете точно визначити слабкі місця у стосунках, що допоможе вам закласти міцну основу для майбутніх стосунків.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Незважаючи на кілька проблем на початку цього тижня, ваше романтичне життя буде фантастичним. Іноді ви можете бути дратівливими і напористими, що може призвести до проблем.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Вплив зірок цього тижня передбачає, що одиноких людей цього тижня цікавить лише весела частина їхніх любовних стосунків. У їхньому підході буде відсутня прихильність. Вони можуть хотіти насолоджуватися лише романтикою.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Це може бути прекрасний тиждень для любові та стосунків. Людям, які вже перебувають у романтичних стосунках, цього тижня пощастить більше. Ваші стосунки будуть стійкими та гармонійними здебільшого. Якщо ви хочете поліпшити взаєморозуміння, обов'язково говоріть про свої емоції вільно, нічого не приховуючи.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Нові стосунки, швидше за все, додадуть гостроти у ваше життя. Є шанси на свіже повітря любові у вашому житті, якщо ви самотні. Але вам може знадобитися ще деякий час, щоб прийняти рішення з цього питання.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Планетарні впливи будуть на вашу користь, якщо ви самотні і хочете висловити свої почуття тому, кого любите, і зміцнити ваші стосунки. Величезні наслідки планет можуть наповнити ваше життя новою любов'ю та щастям.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти