Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня: весілля, помста суперників або зрада

25 жовтня 2021, 11:48
3195
Хто зі знаків щасливчик в любові на цьому тижні - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Цей тиждень буде сприятливий для нових знайомств і флірту. Багато знаків Зодіаку можуть проявляти активність в справах любовних, проте деяким потрібно остерегтися нових знайомств.

Про те, хто в цьому місяці не зможе протистояти спокусам, а хто буде схильний до меланхолії, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на жовтень 2021: підказки інтуїції, випробування долі або успіх у творчості.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Овен

У цей період Овнам не слід проявляти напористість і тим більше грубість. Це може обернутися проблемами в особистому житті на найближчих півроку. Варто утриматися від з'ясування відносин і не вступати в перепалки. Ініціативність в справах любовних може тільки нашкодити. Однак це не стосується представників знака, народжених в березні. Їм може посміхнутися удача.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Тілець

Вільні Тільці можуть не розраховувати на вулкан пристрастей. Але в особистому житті все ж можливі приємні повороти і дрібні можливості для романтичних пригод. Не виключені несподівані сюрпризи. Тільці у відносинах можуть насолоджуватися стабільністю відносин. Ви будете впевнені в своєму партнері і ваші почуття тільки посиляться.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Близнюки

Близнюки на цьому тижні можуть насолоджуватися безмежною увагою і обожнюванням шанувальників. Підкорити серця ви зможете з легкістю, ваші чарівність і сексуальність на піку. Ваші відносини з коханими можуть перейти на новий рівень, ймовірно знайомство з батьками або пропозиція руки і серця. Близнюки також можуть отримати звістку про вагітність.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Рак

Ракам, особливо народженим в період з 16 по 23 липня, не варто кидатися у вир любовних пригод. Потрібно придивитися до шанувальників уважніше. Ваша зайва довірливість може обернутися проти вас в любовних справах. А ось Раки, які народилися в червні, можуть приймати знаки уваги і приємні подарунки від шанувальників.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 25-31 жовтня: грошові надходження, обман або режим економії

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Лев

На цьому тижні Леви можуть проявляти більше ініціативи. Приділяйте своїм шанувальникам знаки уваги, легкий флірт і кокетство тільки зіграють вам на руку. Це не тільки приверне нові знайомства, але і підвищить життєвий тонус. Однак важливо у всьому знати міру, зайва напористість може відлякати кавалера або спровокувати сварку в парі.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Діва

У любовному азарті Дівам важливо проявляти помірну активність і не квапити події. Послабте хватку і поспостерігайте за розвитком подій. Зірки обіцяють представникам знака стихії землі любов з першого погляду. Причому обранець може виявитися досить статусним.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Терези

Вельми вдалий любовний тиждень для Терезів. У цей період ви не будете скаржитися на брак уваги з боку протилежної статі. Знаки уваги, компліменти, подарунки, флірт – все це буде оточувати представників повітряного знака. Вірогідні пропозиції про спільне проживання або весілля. У відносинах панує гармонія і взаєморозуміння.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Скорпіон

Скорпіонам варто побоюватися помсти і підступності суперників в любові. На цьому тижні вони можуть будувати підступи і проявляти агресію. Не варто звертати уваги на недоброзичливців, адже ви можете підкорити предмет своїх зітхань красивими словами і компліментами.

читайте такожМісячний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня: доленосний день, збитки або любов усього життя

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Стрілець

Зірки попереджають Стрільців, що на цьому тижні в справі любові вони отримають те, що віддавали раніше. Якщо ви грали почуттями інших, не особливо про них піклуючись, все може повернутися до вас і ви проживете те ж. Дарували партнеру любов, турботу і ніжність – все обернеться сторицею.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Козеріг

Не найвдаліший час для Козерогів, щоб проявляти активність в справах сердечних. Ініціатива може обернутися неприємними наслідками. Можна легко зіпсувати відносини з людиною і відновити їх буде складно. Займіть позицію спостерігача і не квапте події. Ваше терпіння неодмінно окупиться.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Водолій

Домогтися успіхів у відносинах з протилежною статтю зможуть ті Водолії, які готові до сміливих і оригінальних експериментів. Відкритість і доброзичливість – ваші сильні сторони, які допоможуть залучити нових шанувальників. Не варто нав'язувати свої бажання коханим, це може закінчитися серйозною сваркою і навіть розставанням.

Любовний гороскоп на тиждень 25-31 жовтня 2021: Риби

Спокійний любовний тиждень для Риб. На якісь бурхливі романи з несподіваними поворотами розраховувати не варто, але удача може посміхнутися тим, хто звик керуватися тверезим розумом і не піддаватися почуттям одразу. Риби народжені з 1 по 4 березня повинні остерігатися невірності своєї другої половинки або обману з боку нового шанувальника.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти