Любовний гороскоп на тиждень 26 грудня - 1 січня: розставання, біль і нові зустрічі

26 грудня 2022, 09:24
Астрологи розповіли про те, що чекає кожен знак Зодіаку в особистому житті в останній тиждень 2022 року.
Любовний гороскоп на тиждень для все знаків Зодіаку
Любовний гороскоп на тиждень 26 грудня - 1 січня / wowbiz.ro

Останній тиждень року не буде простим для романтичних стосунків, але немає нічого неможливого і всі труднощі вирішаться. Головним завданням на тиждень для всіх знаків Зодіаку буде увага до своїх почуттів і серця.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Щирість, м'якість і відкритість до своєї другої половини – запорука шляху один одному назустріч. Зосередьтеся на бажанні досягти розуміння і довіряти один одному ще більше. Зараз саме час спробувати підігріти пристрасть з відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Особисте життя Тельців в останній тиждень року, що минає - буде абсолютно спокійним. Самотні зустрінуть того, хто прикрасить їх будні, а закохані відчують бажання розвивати відносини і ставати ще ближче.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Представники знака Близнюків повинні гарненько постаратися виходити зі звичних умов і ризикувати, тоді у них з'явиться ще один шанс стати ще щасливішими. В останній тиждень грудня особисте життя Близнюків буде енергійним і оновленим.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Вся справа в балансі - це завдання раків в особистому житті на цьому тижні. Професійні труднощі ніколи не повинні ставати на перше місце і відсувати любов на другий план. Як би не було важко – намагайтеся знайти час на ніжну зустріч з коханою людиною.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Для того, щоб в особистому житті не було конфліктів і нерозуміння – важливо так спланувати тиждень, щоб часу вистачило на все. Взаємна прихильність допоможе вам знайти спільну мову і уникнути претензій один до одного.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

У Дів в останній тиждень 2022 року нарешті закінчиться напружений період і настане момент зближення з коханою людиною. Абсолютно романтичний і наповнений приємними моментами тиждень чекає на Дів.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Для Терезів найголовнішим у відносинах є не буря емоцій і ураган відчуттів, а спокій і тихе щастя. Саме так на цьому тижні і буде – Терези зможуть насолодитися відносинами і їх плином сповна.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Зірки, на жаль, приготували Скорпіонам досить важкий тиждень – можливі розставання і розлучення. Однак знаючи свої опори, представникам цього знака вдасться пройти цей складний період з мінімальними втратами. Головне пам'ятати - найкраще попереду.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Тиждень випробувань для Стрільців, коли все доведеться тримати під контролем. Важливо - не урізати час зустрічей і не давати приводів для ревнощів. Приємними днями для стрільців в особистому житті будуть четвер і п'ятниця.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Незважаючи на те чи перебувають Козероги у відносинах, їм потрібно прикладати рівні зусилля для того, щоб бути щасливими. Зараз важливо і в стосунках, які починаються, і в уже давніх відносинах намагатися додати нові враження і більше романтики.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Тиждень спокус для Водоліїв. Захочеться поспілкуватися з кимось поза відносин, проте дуже важливо пам'ятати, що немає нічого гіршого за обман своєї близької людини і гри на струнах її душі. Не забувайте, що короткі захоплення - це пастка.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

До Риб в останній тиждень цього року прийде полегшення. У всіх відносинах нарешті можна буде розслабитися і почати розуміти один одного. Зараз саме час забувати минулі образи, йти на компроміси і досягати розуміння.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти