Любовний гороскоп на тиждень 27 лютого - 5 березня: Козерогу - можливості, Левам - романтика

26 лютого 2023, 14:07
Астрологи розповіли про те, які зміни в особистому житті очікують всіх представників зодіакального кола.
Любовний гороскоп на тиждень 27 лютого - 5 березня
Любовний гороскоп на тиждень 27 лютого - 5 березня / колаж фото pixabay

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різні зміни, проте астрологи підказали що робити, щоб відносини і життя були легше.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

У Овнів все досить просто: пішла пристрасть – ще є час відновити, закінчилися відносини – не варто заглушати біль новими людьми. Все геніальне просто, так що відносини в житті Овнів залежать повністю від прийнятих ними рішень і вміння спілкуватися.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Незважаючи на те, що Тельців будуть дратувати риси партнера – не варто давати собі дозвіл псувати відносини. Куди краще пояснити своє ставлення до деяких речей і постаратися вирішити проблеми разом з коханою людиною.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

У Близнюків на прийдешньому тижні очікуються розчарування від невиправданих очікувань, проте це не говорить про те, що Близнюки вибрали поганого партнера. Також варто не обговорювати з партнером речі, які можуть його образити.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

До сварки з партнером призведе абсолютне небажання поступатися і шукати компроміс. Особливо корисно в цей період повернутися на початковий етап і додати в відносини романтики і родзинку. Головне - не давати побутового життя розділити дві закоханих людини.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Зараз Левам необхідно приділити багато часу поліпшенню простору в якому вони живуть з партнером. Також зірки радять не обтяжувати кохану людину поспіхом у прийнятті рішень і просто насолоджуватися перебуванням удвох.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Зараз необхідна умова - не давати партнеру приводів для ревнощів і згадувати про минуле. Все, що пов'язано з минулим – може зіпсувати відносини і привести до розриву. Постарайтеся тримати свої емоції при собі і бути м'якше.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Зараз не варто приймати любовні поради від тих, чиє особисте життя не є для вас прикладом, такі настанови вам не допоможуть і ваше життя не зроблять краще. Також ваги можуть втомити від кількості роботи партнера, проте скоро це пройде.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Прийдешній тиждень може принести маленькі непорозуміння і сварки через побутові питань. Не варто зраджувати цьому велике значення, адже зовсім скоро все це забудеться. А для тих, хто вже давно хоче поставити крапку – час настане на цьому тижні.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям потрібно прийняти той факт, що партнеру необхідно багато особистого часу і межі особистого простору варто дотримуватися, а не порушувати, щоб партнер відчував себе комфортно. Для цього на прийдешньому тижні варто приділити більше часу собі, ніж партнеру.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Для тих, хто відчуває, що відносини трохи зіпсувалися – тиждень подарує можливість відчути дух романтики і партнерства, а для тих, що давно вкладається у відносини на взаємній основі – нарешті прийдуть довгоочікувані зміни в кращу сторону.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

У Водоліїв очікується прекрасний тиждень, наповнений приємними враженнями від спілкування з потенційним партнером. Головне не забувати балансувати між почуттями і логікою, інакше можна не помітити важливих знаків.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Рибам на прийдешньому тижні не варто робити висновки про партнера по його помилок, адже помиляються періодично всі. Зараз у партнера досить складний період, в який варто надати йому підтримку, щоб в майбутньому відносини зміцнилися.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти