Любовний гороскоп на тиждень 3-9 липня: Овну - випробування, Скорпіону - невдоволення

1 липня 2023, 14:18
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає вирішення проблем, а кого приємний час.
Любовний гороскоп на тиждень 3-9 липня
Любовний гороскоп на тиждень 3-9 липня / колаж: Главред, фото: exels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто чути партнера, а кому бути більш уважним.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Цей тиждень не буде гармонійним для представників сонячного знаку Овна. Це буде час випробувань. Можливо, ви переживаєте певний смуток і труднощі, але не дозволяйте цьому впливати на ваші стосунки. Найкращий спосіб - бути відвертим. Відкрито обговорюйте свої проблеми з партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Уродженців цього сонячного знака чекають позитивні зміни. Ви можете переїхати в новий район або місто, де рівень комфорту підвищиться. Ви поділитесь великим зв'язком зі своїм партнером, і любов буде зростати. Крім підтримки сім'ї, Тельці будуть насолоджуватися шлюбним блаженством. Якщо ви хочете поповнення в сім'ї, карти сприятливі.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Уродженцям Близнюків доведеться додати гостроти в свої відносини. Карти сприятливі для зміцнення відносин. Спільний відпочинок буде гарною ідеєю, щоб розпалити іскру і пристрасть. Поважайте свого партнера і не сприймайте його як належне.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Уродженцям цього сонячного знака потрібно бути більш товариськими зі своїми партнерами. Те, що для вас легковажність, може бути актуальним для вашого партнера, і в успішних стосунках вам потрібно надати великого значення симпатіям і антипатіям вашого партнера. Знаходьте рішення проблем, а не замітайте їх під килим.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Уродженці Лева в цілому мають високе его і повинні докладати свідомих зусиль, щоб не бути егоїстичним весь час. Очікується, що партнери приймуть недоліки один одного, але також повинні працювати над покращенням своїх стосунків. Можливо, ви зіткнулися з деяким сімейним стресом, який незабаром пройде.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Уродженці сонячного знака Діви навряд чи матимуть приємний тиждень з точки зору відносин. Навіть якщо ви не насолоджуєтеся гармонією зі своїм партнером, не будьте агресивними і не використовуйте різких слів. Рани, нанесені словами, заживають найповільніше.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Уродженці Терезів можуть нехтувати своїми партнерами на цьому тижні через їх зобов'язання, і партнер може не прийняти це. Порада полягає в тому, щоб обговорити свої проблеми з партнером і попросити його про співпрацю. Члени сім'ї також можуть скаржитися.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіони цього тижня можуть бути незадоволені своїми партнерами. Вам потрібно зламати рутину. Спробуйте зробити щось інше. Вечеря при свічках або спільна подія — хороша ідея.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Уродженці цього сонячного знака можуть відчувати себе не дуже комфортно у своїх стосунках. Жертвувати і йти на компроміси — це добре, але не дозволяйте цьому шкодити вашій повазі. Встановіть робочі рівняння. Сімейні зв'язки покращаться і доставлять вам задоволення.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Пари можуть відчувати клаустрофобію у своїх стосунках і відчувати сильні перепади настрою. Працюйте над собою і не робіть це звичкою. Працюйте над недоліками один одного і приймайте своїх партнерів такими, якими вони є. Працюйте над цим разом, щоб знайти мир і гармонію.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Уродженці Водолія будуть в хорошому і щасливому настрої і хотіли б побалувати себе кумедними речами. Це гарний час, щоб провести його разом. Використовуйте цей час, як можливість для розвитку ваших стосунків.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Уродженці Риби пристосовуються і віддають, тому вони зазвичай насолоджуються хорошими стосунками. Цей тиждень може бути трохи напруженим, оскільки ви будете зайняті занадто багатьма речами. Пари, які чекають новин про вагітність, не будуть розчаровані. Ви будете насолоджуватися гарним часом з родиною та друзями.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти