Любовний гороскоп на тиждень 30 серпня - 5 вересня: ревнощі колишніх, брехня або таємний роман

30 серпня 2021, 11:49
Любовний гороскоп Главреда: кому зі знаків загрожує курортний роман, а кому несподіване знайомство в транспорті
Любовний гороскоп на 30 Серпня-5 вересня
Любовний гороскоп на 30 серпня - 5 вересня / hua.depositphotos.com/

Венера в Терезах подарує багатьом знакам Зодіаку легкість в спілкуванні, яка допоможе зав'язати нові цікаві знайомства і ходити на побачення. У неділю можна відчути на собі, що означає вир пристрастей. Крім того, тиждень сприятливий для укладення шлюбу або знайомства з батьками другої половинки.

Про те, як складається ситуація з фінансами, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 30 Серпня-5 вересня: обман, подарунок або матеріальні труднощі.

Любовний гороскоп на тиждень: Овен

Хороший тиждень в любовному плані для Овнів. Сприятливий період для укладення шлюбу або переходу відносин на новий рівень. Варто проводити більше часу зі своєю другою половинкою. Якщо у вас на вихідних весілля, можливі ревнощі з боку колишніх. Самотнім Овнам варто озброїтися своєю чарівністю і фліртувати не прицілюючись на щось серйозне. На вихідних не варто дозволяти виру пристрастей поглинути вас.

Любовний гороскоп на тиждень: Тілець

У відносинах Тільців чекає сповнений спокоєм і гармонією тиждень, без особливих сплесків ревнощів або конфліктних ситуацій. Можуть виникнути розмови на фінансові теми, однак ви знайдете компроміс з коханими. Господиня тижня Венера подарує вам гарний настрій і самопочуття. У неділю постарайтеся стримувати емоції. Образивши людину, налагодити відносини буде непросто.

Любовний гороскоп на тиждень: Близнюки

Любовні відносини Близнюків на цьому тижні складуться найкращим чином. Буде корисний совместнй відпочинок з коханим – вирушайте на море або в приємну поїздку. Самотнім цей період також віщує приємні романтичні пригоди і побачення без зобов'язань. Фліртуйте - це хороший спосіб підвищити привабливість в очах оточуючих.

Любовний гороскоп на тиждень: Рак

У цьому періоді Раки насолоджуються домашнім затишком і тихою гаванню сімейних відносин. Бажання проводити більше часу з сім'єю може переважити інші. Можна влаштувати сімейне свято і порадувати дітей. Цей тиждень сприятливий для того, щоб вийти на новий рівень відносин, наприклад, переїзд до партнера або знайомство з батьками. Раки-одинаки - вирушайте на вечірку – вас чекають несподівані пригоди.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити цього місяця

Любовний гороскоп на тиждень: Лев

У період з понеділка по п'ятницю зірки обіцяють Левам флірт в громадських місцях, романтичні листування або прогулянку з коханим. На убуваючий місяць знайомства на навчанні або в транспорті не матимуть тривалого продовження. У вихідні можна обговорити важливі питання з коханим, відверта розмова допоможе уникнути напруги.

Любовний гороскоп на тиждень: Діва

На цьому тижні зірки не побалують Дів романтичними моментами. Вся увага представників знака землі буде зосереджена на професійній діяльності. В середині тижня можлива сварка і з'ясування відносин з коханим. Можливо, ви викриєте свою другу половинку у брехні і це стане причиною скандалу.

Любовний гороскоп на тиждень: Терези

На цьому тижні Терези просто виграли любовну лотерею. Спільну мову з партнером знайти надзвичайно легко. Ваші чарівність і сексуальність на піку – ви без проблем зможете завоювати серце того, на кого задивляєтеся вже довгий час. Дерзайте - успіх на вашому боці. У вас з'являться шанувальники. У неділю випустіть всю свою пристрасть на волю – найідеальніший для цього день.

Любовний гороскоп на тиждень: Скорпіон

На цьому тижні життя піднесе вам сюрприз у вигляді таємного роману. Це може бути ваш шанувальник в мережі, з яким зав'язалася листування і ви прийшли до повного взаєморозуміння. Можливо, ви просто відчуєте бажання усамітнитися зі своїм коханими і провести час удвох. Неділя, день, коли киплять пристрасті: вона може принести як і яскраве побачення, так і сварку з коханими.

Любовний гороскоп на тиждень: Стрілець

Початок тижня Стрільцям варто провести в легких і невимушених розмовах зі своєю другою половинкою. Не варто обговорювати проблеми, які назрівають у відносинах, відкладіть серйозні питання на більш сприятливий час. В кінці тижня можлива сцена ревнощів від вашого партнера.

читайте такожМісячний календар стрижок на вересень 2021: кращі дні для нової зачіски, манікюру, процедур краси

Любовний гороскоп на тиждень: Козеріг

Початок тижня для Козерогів в любовному плані буде спокійним і розміреним, а ось вже з середини пристрасті почнуть загострюватися. Ймовірно, що капризи і образливість обох сторін може привести до розладу в особистому житті. У неділю самотнім Козерогам не варто засиджуватися вдома, вирушайте на побачення – вас чекає романтична пригода.

Любовний гороскоп на тиждень: Водолій

Венера в знаку Терези забезпечить Водоліям нові знайомства і спілкування з новими цікавими людьми. Добре відправитися в невелику подорож закордон зі своїм партнером. Одиноким Водоліям на іноземних берегах загрожує курортний роман. Він буде пристрасним, але нетривалим. На вихідних партнер може зажадати більше уваги і це може привести до розбіжностей.

Любовний гороскоп на тиждень: Риби

Понеділок може принести Рибам дрібні сімейні конфлікти і вирішення побутових проблем. Розбіжності з партнером можливі з середи по п'ятницю. Причиною скандалу може стати щось що ви, можливо, недоговорюєте. Проявіть рішучість в неділю - це добре позначиться на відносинах. Самотнім Рибам нове знайомство подарує відчуття, ніби доля звела дві половинки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти