Любовний гороскоп на тиждень 31 січня - 6 лютого: Ракам - ревнощі, Скорпіонам - щасливий поворот

31 січня 2022, 11:31оновлено 3 лютого 2022, 17:25
Кому їх можна очікувати щасливих змін, а кому варто шукати компроміс у відносинах.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Любовний гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків варто приготуватися до приємних змін, а кому не провокувати партнера на ревнощі і уникати конфліктів.

Про те, як фаза зростаючого місяця може відіб'ється на достатку і благополуччі, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 31 січня - 6 лютого: Ракам – обман, Левам – зміни в житті, Стрільцям - борги.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні вся ваша увага прикута до особистих відносин. Ретроградний Меркурій до 4 лютого може створювати неясності щодо того, як діяти далі. Ви можете виявити, що ваш партнер охолов і менше часу приділяє спільному дозвіллю. Швидше за все, ви вирішите попрацювати над спілкуванням і відверта розмова допоможе поліпшити ваші відносини. Це займе час, але буде вартим всієї виконаної роботи.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Емоційність, а не практичність допоможе вам зміцнити ваші відносини на цьому тижні. Не виключено, що в цьому періоді багато "дозріють" для того, щоб перейти на новий рівень – не виключені пропозиція руки і серця або переїзд до коханого. Вдалий тиждень і для тих, хто в шлюбі. Ви відчуєте, як ваша зв'язок з партнером міцнішає, а в родині панує взаєморозуміння.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 31 січня-6 лютого: Скорпіонам - гроші, Водоліям - втрати, Рибам - зміни

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюкам буде легше зізнатися в своїх почуттях, і ви відчуєте, як це зближує вас з партнером. Вільні представники знака можуть розраховувати на знайомство з людиною, яка зіграє важливу роль в житті. Однак не варто кидатися у вир з головою, потрібно придивитися до нового кавалеру краще. У подружньому житті - практично другий медовий місяць - все настільки добре.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні в любовній сфері Раків пануватиме напруга. Відносини з партнером може затьмарити напади ревнощів. Ви в центрі уваги, і цей факт може викликати невдоволення вашої другої половинки. Непросто буде і в подружньому житті. Ваш партнер буде очікувати від вас чогось більшого, чого ви не зможете виконати.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 31 січня-6 лютого: Дівам – вигоди, Терезам - знаки долі, Скорпіонам - удача

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні ви побачите, що ваш коханий став більш доброзичливим з кимось ще. Це може спровокувати сплеск емоцій, які безпосередньо вплинуть на вашу роботу. Не найспокійніший тиждень і для сімейних відносин. Конфлікти і розбіжності можуть виникати на рівному місці. Спробуйте знайти прийнятний компроміс, не потрібно стояти на своєму у що б то не стало.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Для тих, хто закоханий, цей час здасться кращим і принесе щастя у ваше особисте життя. Сприятливе положення планет в цей час можна вважати ідеальним для вашого особистого життя. Відносини між вами і чоловіком покращаться, союз буде гармонійним, а неприємності і скандали обійдуть будинок стороною.

читайте такожКазкове везіння і здійснення бажань: для кого зі знаків дата 22.02.2022 стане щасливою

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терези зможуть по душах поговорити зі своєю другою половинкою і обговорити серйозні питання в яких не вдавалося досягти компромісу. Ви знайдете рішення, яке влаштує всіх і це змусить вас почувати себе щасливим і особливим. Ваш партнер перевершить ваші очікування і зробить для вас щось особливе.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні в житті закоханих людей цього знака Зодіаку може статися прекрасний поворот. Ви можете усвідомити, наскільки важливий для вас ваш коханий, що може привести вас до наступного, великого кроку до шлюбу. Ви можете піти на вечірку з коханою людиною. Говорячи про заміжніх, ви затієте невелику суперечку з чоловіком, але до вечора усвідомите свою помилку і легко вибачитеся.

читайте такожГроші ллються рікою: названі знаки, які притягують гроші магнітом

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні ви можете вибрати різні способи флірту з партнером. Ваш єдиний намір полягатиме в тому, щоб зробити кохану людину щасливою, доклавши всіх зусиль. В результаті ви побачите хороші зміни в своєму особистому житті. Ви зблизитеся зі своїм партнером, що піде вашим відносинам тільки на користь.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Якщо ви хочете зміцнити свої любовні стосунки, ви повинні дати своєму партнерові відчути, наскільки він для вас особливий. Якщо ви зробите це, то зможете уникнути декількох неприємностей і ревнощів. Такі сприятливі ситуації приведуть до підвищення рівня вашої впевненості, а натомість ваш партнер теж може зробити для вас щось особливе.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні ви будете в центрі уваги протилежної статі. Це може спровокувати ревнощі вашої другої половинки. Для того, щоб уникнути напруження пристрастей і купи непотрібних питань, приділіть коханому більше часу. Побалуйте його маленьким сюрпризом і організуйте романтичне побачення, це допоможе розтопити лід.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні ви повинні відкинути серйозність і зосередитися на тому, щоб зробити ваші відносини яскравішими і міцнішими. Впустіть в життя експерименти і нові спільні захоплення. Вільним Рибам не варто сидіти в чотирьох стінах, шанси на цікаве знайомство зростають.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти