Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: пропозиція руки і серця і романтичні пригоди

4 жовтня 2021, 13:53
Хто на цьому тижні зустріне любов усього життя - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Цей тиждень принесе багатьом знакам Зодіаку удачу в любові і успіх у протилежної статі. Можливо, хтось отримає пропозицію руки і серця, а хтось відчує, що пристрасть до колишнього коханого заграла новими фарбами.

Про те, що приготували фази місяця в наступному місяці, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на жовтень 2021: підказки інтуїції, випробування долі або успіх у творчості.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Овен

Вільним жінкам-Овнам не варто категорично відкидати всі залицяння. Особливо якщо спочатку здається, що це "не герой мого роману". Придивіться до шанувальника краще, можливо перше враження помилкове. Не заперечуйте цієї можливості і дайте йому ще один шанс проявити себе. Представники знака чоловічої статі з головою підуть в роботу і можуть не помітити знаків уваги з боку.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Тілець

Тільці на цьому тижні можуть не розраховувати на бурю пристрастей. Це спокійний період, наповнений гармонією і взаєморозумінням. Зіпсувати ситуацію може ваша зайва вимогливість до своєї другої половинки. Вони можуть похитнути вашу нервову систему своїми витівками. Краще не провокувати фатальні пристрасті.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Близнюки

Тиждень буде для Близнюків вельми успішною в любовному плані. Вільні представники знака будуть купатися в увазі протилежної статі. Ваша сексуальна привабливість на максимумі, використовуйте цей час для цікавих побачень. Для Близнюків у відносинах період незвичайних експериментів в інтимній сфері і спільні романтичні пригоди.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Рак

Для Раків настав момент, коли вони займуться наведенням домашнього затишку. Це допоможе зміцнити ваш союз або привнести в життя приємні зміни для одинаків. Чим більш грунтовніше Раки підійдуть до цього питання, тим більша ймовірність незабаром зустріти свою другу половинку. Уникайте конфліктних ситуацій з партнером, це може привести до справжньої катастрофи.

читайте такожГороскоп на жовтень 2021: роман на стороні, успіх у всьому або підступи недругів

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Лев

В особистому житті Львів-жінок можуть відбутися запаморочливі зміни. Вільні представниці знака стихії вогню можуть зустріти свою справжню любов. Ці почуття будуть взаємними. Для Левів у відносинах можлива пропозиція руки і серця. Красиві залицяння і подарунки додаються. Однак не всім Левам так пощастить, ті хто народився 30-31 липня і 6-7 серпня з головою підуть в роботу і не зможуть відчути смак любовної насолоди.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Діва

На цьому тижні Діви відчують непереборне бажання докорінно змінити поточну ситуацію в особистому житті. Будь то відносини або вільний політ. Чітке планування свого майбутнього обов'язково принесе удачу у відносинах і зміцнить союз двох.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Терези

Терези - щасливчики цього тижня на любовному фронті. Всі заповітні побажання в любові збудуться. Все, що не побажають від партнера їм піднесуть на блюдечку з блакитною облямівкою – подарунки, подорожі, палкі освідчення в коханні. Можливо навіть пропозицію руки і серця. Будьте активні та ініціативні - все у ваших руках.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Скорпіон

Скорпіонам зараз не найкращий час проявляти активність. Займіть спостережну позицію і уважно стежте за тим, що відбувається. Ініціативність в справах любовних може відвернути від вас удачу. Дозвольте своєму партнерові здивувати вас своєю підприємливістю. Можна звернутися за допомогою до родичів або колег. Раптом цей син маминої подруги і є ваше щастя.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: багатство, престижна робота або конфлікти з начальством

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Стрілець

Любовні події можуть принести Стрільцям несподівані сюрпризи і запаморочливими змінами. Сприятливий період для нових знайомств. Не відхиляйте пропозиції побачень - у вир з головою – не відмовляйте собі в любовних пригодах. Жінки-Стрільці можуть поміняти стиль і це позитивно відіб'ється на кількості нових шанувальників.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Козеріг

На цьому тижні Козерогам належить відійти від справ любовних і зануритися в роботу. Часу озирнутися на всі боки буде мало, тому не варто очікувати пристрастей і романтики любовних відносин. Не варто провокувати конфлікти і скандали зі своїми коханими. Особливо, це стосується Козерогів, які народилися 6-7 і 14-16 січня.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Водолій

Зірки надають Водоліям шанс зустріти людину, з якою захочеться пов'язати свою долю. Тим, хто у відносинах варто очікувати пожвавлення емоцій і почуттів. Направте всі сили на зміцнення зв'язку зі своєю другою половинкою. Спільне дозвілля і невелика подорож допоможуть вам у цьому.

Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Риби

Тиша та гладь очікує Риб в питаннях особистого життя в цьому періоді. Але деяких представників знака може очікувати повернення згаслих почуттів до колишніх коханих. А ті Риби, хто у відносинах можуть відчути, що емоції згасли і прийшов час кожному йти своєю дорогою. Саме на цьому тижні такі відносини завершаться, причому цілком усвідомлено і мирним шляхом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти