Любовний гороскоп на жовтень 2022: астролог назвав найкращий час для нового роману

6 жовтня 2022, 02:29оновлено 6 жовтня 2022, 11:06
У першій половині жовтня потрібно слухати партнера, розмовляти з ним, але не додумувати за нього те, чого насправді немає, радить Влад Росс.
Любовний гороскоп
Любовний гороскоп на жовтень 2022 - прогноз Влада Росса / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2022 і розповів, що найкраще робити в романтичних стосунках у цей час, а що - категорично не варто.

За його словами, з 11 по 29 жовтня Меркурій проходитиме по знаку Терези, і вони стануть "королями цього сезону".

"В цілому, Меркурій в Терезах створить період душевного спілкування і контактів. Знайомства будуть зав'язуватися набагато швидше, ніж зазвичай, а люди будуть більше тягнутися до легкого й цікавого спілкування", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

Період Меркурія в Терезах - це найкращий час для корисних контактів, зв'язків, партнерської діяльності. За словами фахівця, найпродуктивніше бізнес-партнерство може народитися саме в цей період.

Астролог також зазначив, що молодик у Терезах, який був 26 вересня, буде впливати на всю першу половину жовтня:

  • буде можливість подумати про стосунки з людьми, зокрема з діловими партнерами;
  • переглянути свої взаємини з близькими людьми і партнерами по шлюбу;
  • будуть зберігатися завищені очікування, і як раз молодик навчить позбавлятися від цих очікувань і не навішувати ярликів.

Росс попередив, що в жовтні важливо не ідеалізувати партнерів, не впадати в залежність від них.

"Залежність буде проявлятися в тому, що ви будете пов'язувати своє благополуччя тільки з перебуванням поруч з партнером. Залежність у стосунках не принесе великого щастя, рано чи пізно настане розчарування, коли очікування перестануть виправдовуватися. Перша половина місяця сприятиме тому, щоб навчитися позбавлятися від залежності у стосунках. Добре в першій половині жовтня слухати партнера, розмовляти з ним, але не додумувати за нього те, чого насправді немає, і не вимагати щохвилинної присутності у вашому житті. Також це не найвдаліший час, щоби давати обіцянки і вірити їм", - каже астролог.

Під впливом молодика в першій декаді місяця у вашому житті можуть з'явитися нові люди і стосунки. Це хороший період для спілкування, розміщення реклами. Після закінчення ретроградності Меркурія 5 жовтня можна буде зустріти другу половину.

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс розповів, які події можуть відбутися у повню 9 жовтня у житті всіх знаків зодіаку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти