Любовний гороскоп на весну-2023 від Влада Росса: хто знайде щастя, а кому розіб'ють серце

8 березня 2023, 20:55
Астролог назвав три знаки зодіаку, яким весна 2023 року принесе щастя в коханні і стосунках.
Астролог Влад Росс назвав знак зодіаку, сем'я якого навесні 2023 року може зруйнуватися
Астролог Влад Росс розповів, які знаки зодіаку навесні-2023 зустрінуть велике кохання і зміцнять стосунки / Главред

Любовний гороскоп на весну 2023 року обіцяє велике щастя в особистому житті трьом знакам зодіаку. Астролог Влад Росс у коментарі Главреду розповів, які знаки в найближчі три місяці можуть зустріти свою другу половину, побудувати гармонійні міцні стосунки, створити сім'ю, а яким, навпаки, доведеться пережити не найкращий період в особистому житті.

За словами астролога, найбільше в коханні навесні щаститиме Близнюкам.

"Венера увійде в Близнюки, що обіцяє представникам знака велике кохання, щастя і гармонію у стосунках. Наприкінці березня Марс піде з Близнюків, тому в квітні-травні у них буде велика удача в особистому житті. Це якраз той час, коли може з'явитися принц на білому коні", – зазначив Влад Росс.

Також астролог прогнозує, що весна порадує удачею на любовному фронті і Стрільця.

"Стрілець у березні-травні може знайти партнерку (або партнера) всього свого життя, причому за кордоном. На нього чекає велика удача в коханні. У цьому сенсі перед ним відкриються великі можливості", – вважає Влад Росс.

Третій знак зодіаку, який може готуватися приймати подарунки у вигляді ніжних почуттів і гармонійних стосунків, на думку астролога, – Водолій.

"На Водолія навесні чекає велике щастя в коханні", – запевнив Росс.

Крім того, астролог назвав і три знаки зодіаку, яких навесні чекають випробування на любовному фронті. Найскладніша ситуація, за його словами, буде у Рака.

"Марс увійде в знак Рака, тому на представників знака чекають чвари, сварки і суперечки на рівному місці. Проблем в особистому і сімейному житті буде в цей період предостатньо", – застеріг Влад Росс.

Також, за прогнозом астролога, буде складна ситуація у Козерога.

"Саме цієї весни шлюби багатьох Козерогів полетять у тартарари", – зазначив Влад Росс.

Не все гладко буде в сім'ї і стосунках у Овна, вважає астролог.

"Це пов'язано з тим, що Марс буде в 4-му знаку від них. Тому в особистому житті Овна все буде хитко і непросто цієї весни", – пояснив Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав докладний прогноз на березень 2023 року і розповів, в яких справах цього місяця можна розраховувати на успіх. Крім того, Влад Росс склав гороскоп на березень-2023 для всіх знаків зодіаку і назвав невдах і щасливчиків Місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти