Магнітна буря з 30 серпня 2021: на нас чекають геомагнітні гойдалки до 5 балів

30 серпня 2021, 17:27оновлено 1 вересня 2021, 13:53
Прогноз магнітних бур на серпень і вересень 2021 зазнав змін – і магнітна буря на стику місяців досягла червоного рівня загрози.
Магнітна буря сьогодні 30 Серпня 2021 кого торкнеться удар в 5 балів
Магнітна буря сьогодні 30 серпня 2021 - кого торкнеться удар у 5 балів / 1zoom.ru

Спочатку прогнозувалося, що серпень повинен закінчитися спокійно, і після збурень магнітного поля 27-го числа геомагнітна обстановка Землі повинна була залишатися спокійною аж до початку вересня. Однак ситуація змінилася різко і кардинально.

У результаті магнітна буря 30 серпня 2021 досягне червоного рівня загрози в п'ять балів вже до кінця робочого дня: близько 18:00 за Києвом магнітна буря сьогодні вийде на свій пік. Неспокійною буде вся друга половина дня. Планетарний індекс, за даними NASA, рвоне до позначки 25 (при нормі – 5).

Метеочутливі люди можуть скаржитися на головні болі, нудоту та запаморочення. Можуть спостерігатися болі в районі серця і потилиці, тиснути віскі. Багато хто буде скаржитися на скачки артеріального тиску та старі травми.

читайте такожЕкстрасильна магнітна буря у вересні: хто сильніше за всіх постраждає від удару в 6 балівНавіть здорові люди можуть відчувати дратівливість, апатію та втому.

Вночі ситуація тимчасово стабілізується, але чутливі до космічної погоди натури можуть відчувати проблеми зі сном.

Магнітна буря 31 серпня 2021 протримається на позначці в три бали (збурення середньої сили), періодично опускаючись до двох і навіть до одного бала. Така сила геомагнітних збурень не становить серйозної загрози для здоров'я. Можуть відчуватися хіба що наслідки бурі попереднього дня.

А ось магнітна буря 1 вересня 2021 знову виходить на червону позначку в п'ять балів. На пік ці обурення орієнтовно вийдуть рано вранці, близько 06:00 за Києвом. Тому ніч із вівторка на середу видасться неспокійною:

  • високий шанс безсоння;
  • можуть снитися кошмари або просто неприємні сни;
  • через неспокійну ніч уранці може відчуватися розбитість і сонливість.

Магнітні бурі у вересні 2021 продовжаться метеоударом 3 вересня. Але ця буря не повинна перевищувати чотирьох балів.

У дні магнітної бурі не варто навантажувати свій організм додатковими стресами - як фізичними, так і емоційними. Потрібно пити більше води, дихати свіжим повітрям і тримати під рукою потрібні ліки.

Нагадаємо, вчені змінили норму артеріального тиску для жінок. Як з'ясували дослідники з Smidt Heart Institute в Сідарс-Синай, нормальний артеріальний тиск у чоловіків вищий, ніж у жінок.

Раніше ми писали про тиск: симптоми, причини та лікування. Гіпертонія зазвичай розвивається протягом декількох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти