Манікюр для жінок за 50: 4 прості фокуси, щоб виглядати молодшою і радіти

27 липня 2022, 17:26
Жінкам після 50 років важливо вибирати кольори лаку, які гармонійно підходять до відтінку їх шкіри. Але не тільки!
Манікюр для жінок за 50: 4 прості фокуси, щоб виглядати молодшою і радіти
Манікюр для жінок за 50 має підходити під відтінок шкіри / Instagram

Ваші руки можуть бути не на першому місці, коли ви переступаєте поріг в 50 років, але вони часто можуть бути першим місцем, де з'являються ознаки старіння. При цьому існує багато способів зробити руки молодшими, в тому числі вибрати один колір лаку для нігтів замість іншого. Річ у тім, що є відтінки, які мають колосальний ефект омолодження, і до них потрібно тягнутися.

Звичайно, колір нігтів - це такий кумедний спосіб самовираження, і в нього немає вікових обмежень. І якщо вам подобається яскраво-зелений або чорний, то ви маєте право його вибрати. Інша річ, який результат ви отримаєте.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який колір лаку для нігтів потрібно уникати, якщо вам за 50, а також дамо кілька порад, які кольори вам слід використовувати.

відео дня

Манікюр для жінок за 50 - прості фокуси, щоб виглядати молодшою

Не фарбуйте нігті чорним лаком для нігтів, якщо вам за 50

Віковий манікюр може бути різним, і ніхто не закликає вас відмовитися від експериментів з кольором. Ви можете сміливо пробувати щось нове, але є один колір, від якого потрібно триматися якомога далі: чорний. Адже отримаєте манікюр, який старить.

Проблема в тому, що чорний колір візуально робить жінку більш суворою і дико старить її. При цьому темні кольори – зовсім не табу після 50. Ви можете використовувати темно-синій, бордовий або фіолетовий.

Манікюр для жінок за 50: 4 прості фокуси, щоб виглядати молодшою і радіти
Не фарбуйте нігті чорним лаком для нігтів / Instagram

Будьте обережні з однотонними відтінками

Жінкам після 50 років важливо вибирати кольори лаку, які гармонійно підходять до відтінку їх шкіри. Справа в тому, що з віком багато жінок починають виглядати блідими, тому краще уникати однотонних кольорів, особливо таких, як білий. Але якщо білий колір вам дуже сильно подобається, тоді замініть його на більш м'який кремовий відтінок.

Так, кожна жінка 50+ має право фарбувати нігті лаком будь-якого кольору за своїм вибором, якщо це робить її щасливою. Однак не можна ігнорувати той факт, що колір лаку повинен гармонійно поєднуватися з відтінком вашої шкіри – тоді на виході ви отримаєте не тільки стильний манікюр для жінок за 50, який вас надихає і радує, але і який працює на вас!

Манікюр для жінок за 50: 4 прості фокуси, щоб виглядати молодшою і радіти
Будьте обережні з однотонними відтінками / Instagram

Полюбіть теплі відтінки

Найкрасивіший манікюр для жінок старше 50 років витканий з теплих фарб. Взагалі, чим старшою стає жінка, тим на більш теплі відтінки вона повинна орієнтуватися. А все тому, що кольори з холодним відтінком можуть підкреслити синяву вен. Це правило працює і щодо нігтів. Крім того, лаки теплих відтінків пасують всім. Ба більше: вони візуально омолоджують образ і роблять його м'яким.

У міру того як жінки стають старшими, на їх руках можуть з'явитися пігментні плями, тріщини або зморшки, а теплі кольори зроблять руки акуратними і ніжними.

У будь-якому випадку пам'ятайте, що головне завдання манікюру - не нашкодити, а подарувати приємні відчуття. Слухайте своє серце і частіше даруйте собі радість!

Манікюр для жінок за 50: 4 прості фокуси, щоб виглядати молодшою і радіти
Полюбіть теплі відтінки / Instagram

Занадто яскраві кольори лаку старять руки

У гонитві за бажанням виглядати молодшою, не варто зачаровуватися занадто ультрамодними відтінками, в тому числі і в манікюрі. З цієї витівки нічого доброго не вийде, а ваші нігті привертатимуть до рук занадто багато уваги і підкреслять всі їхні недоліки. Антивіковий манікюр - ненав'язливий, спокійний і затишний.

Манікюр для жінок за 50: 4 прості фокуси, щоб виглядати молодшою і радіти
Занадто яскраві кольори лаку старять руки / Instagram

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти