"Марс в Раку - це прекрасний час": діловий гороскоп від Влада Росса на травень-2023

1 травня 2023, 10:12
Марс, каже астролог Влад Росс, як планета ділової активності, буде перебувати в зодіакальному знаку раку до 20 травня.
Росс, купюри
Влад Росс / Колаж Фото УНІАН

Будь-які дії в плані роботи і кар'єри в третьому місяці весни нинішнього року (аж до 20-го числа) не повинні бути поспішними. Про це заявив у своєму прогнозі на травень-2023 відомий астролог Влад Росс.

"Меркурій стане директним і почне набирати швидкість тільки після 17 травня. Тому до цієї дати не варто реєструвати фірму. Марс, планета ділової активності, буде перебувати в зодіакальному знаку раку до 20 травня, через що дії в цей період не будуть поспішними. Власне, тому і Україна не поспішає з контрнаступом - Марс в Раку сприяє неспішності, розвідці боєм або, наприклад, заходу на територію Росії і виходу звідти назад. Тобто дії в цей час будуть вкрай обережні", ‒ сказав він.

Взагалі ж, каже Росс, Марс в Раку дуже сприятливий для того, щоб запустити новий сімейний бізнес або робити проекти в галузях нерухомості та будівництва.

"Марс в Раку - це прекрасний час для початку сімейного бізнесу. Особливо добре підуть справи фірм, пов'язаних з нерухомістю і будівництвом. У перші три тижні травня не варто особливо проявляти активність з новими ідеями і справами, оскільки буде великий ризик відкату назад і необхідності потім щось переглянути і переробити. З 21 травня, коли Марс перейде в знак Лева і встане в опозицію до Плутона і квадрат до Юпітера, складеться небезпечний період для початку бізнесу і запуску нових проектів", ‒ сказав він.

Після 25 числа, коли Марс буде йти по знаку Лева, почнеться активний період, в який особливо можуть досягти успіху творчі люди.

"Коли Марс остаточно вийде з Тау-квадрата і буде йти по знаку Лева, а буде це 25-31 травня, складеться прекрасний час для початку різного роду справ. Марс затримається у Леві до 10 липня. Це час активних дій, коли можна буде показати себе у всій красі. Дуже жаркий активний період. Він може принести успіх всім, хто зайнятий у творчих проектах, роботі з дітьми, рекламі та шоу-бізнесі", ‒ підсумував він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться на відео гороскоп від Влада Росса:

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти