MARUV спокусливо випнула сіднички та показала "соковиті" форми без фотошопу

5 листопада 2021, 03:35
Співачка відпочиває в Дубаї й ділиться звідти "жаркими" фото в купальнику.
Maruv
MARUV нагадала про концерт пікантним знімком / Instagram

Українська співачка MARUV, яка часто гастролює в РФ, привернула увагу публіки до майбутнього концерту в Києві спокусливим кадром "без фотошопу". Артистка похвалилася стрункою та підтягнутою фігурою в купальнику.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала "гаряче" фото біля пальми на тлі дубайських штучних островів. "Рубрика: Дубайські дні й ночі звездаті дуже", – написала MARUV і вказала, що на її фото нібито зовсім немає фотошопу.

Шанувальники прийшли в захват від стрункого животика і "соковитих" стегон MARUV. У коментарях вони пишуть, що співачка знаходиться у відмінній формі.

відео дня

"Не дарма прогиналася під пальмою, фотка вогонь", "Тигриця", "шикарна... кхм... панорама", "мені здається, на ваших концертах публіка в невимовному, дикому захваті й енергетика ще більш нереальна, ніж вид на цій фотографії", "ось це пушка", – коментатори закидали MARUV компліментами.

MARUVi
MARUV в купальнику викликала фурор / instagram.com/maruvofficial

Хто така MARUV

Справжнє ім'я MARUV – Анна Корсун. Дівчина виступає сольно з 2018 року. У 2017 році вона випустила перший альбом Stories, до якого увійшли сім композицій. 28 Вересня 2018 року вийшов дебютний альбом Maruv – Black Water.

22 березня 2019 року Maruv стала переможницею в чотирьох номінаціях української національної музичної премії YUNA – "Відкриття року", "Кращий дует" (MARUV & Boosin), "Кращий електронний хіт" (Maruv & Boosin з треком Drunk Groove) і "Краща пісня іноземною мовою" (Maruv – Drunk Groove).

Раніше співачка приміряла костюм кролика для дорослих вечірок, та вразила своїх шанувальників красою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти