Maruv жорстко розкритикувала український шоу-бізнес та виправдала артистів, які біжать до Росії

10 лютого 2022, 16:22
Співачка назвала вітчизняну естраду недорозвиненою.
Maruv жорстко розкритикувала український шоу-бізнес та виправдала артистів, які біжать до Росії
Марув виступила з критикою на адресу українського шоу-бізнесу / instagram.com/maruvofficial

Українська співачка Maruv виступила з критикою на адресу вітчизняного шоу-бізнесу.

Артистка не гребує виступати на території РФ, записувати пісні з російськими артистами і брати участь в їх шоу (на кшталт Comedy Club). Також Анна Корсун (справжнє ім'я співачки) має контракт з Warner Music Russia.

На питання своїх шанувальників про те, чому вітчизняні артисти тікають до Росії, Марув відповіла з досить жорсткою критикою на адресу українського шоу-бізу, мовляв і індустрія не розвинена, і кумівство заїло: "В Україні немає ні лейблів, ні філій найбільших стрімінгових сервісів. Не дуже йдуть справи з авторським правом і монетизацією, сфера шоу-бізнесу та розважального контенту слабо розвинена. Всі артисти хочуть бути почутими і побаченими, отримувати гідний дохід з плодів своєї інтелектуальної власності. А для цього потрібна добре працююча структура, яка у нас, на жаль, не розвинена на належному рівні. Ну, і тому що шоу-бізнес - це все-таки в першу чергу бізнес, а не кум, брат, подруга, сват".

відео дня

Умови співпраці з російськими лейблами артистка називає лояльними і вигідними для артиста, тому віддає перевагу їм, а не закордонним компаніям.

Таким чином Марув виступила на захист тих виконавців, які шукають кращого життя на території Росії. Сама Корсун не бачить в цьому нічого поганого, так як для неї музика - в першу чергу бізнес.

Maruv жорстко розкритикувала український шоу-бізнес та виправдала артистів, які біжать до Росії
Марув виправдовує вітчизняних артистів, які їдуть заробляти в Росію / instagram.com/maruvofficial

читайте такожНе вогонь, а окріп: Maruv після чуток про вагітність потрусила пишним сідницями в одних колготках

Раніше Maruv показала, як готується до виступу в образі спокусливої лялечки - сценічний костюм грайливо підкреслив ідеальні форми співачки.

А ведуча і актриса Сніжана Єгорова знову потрапила в скандал через свої слова підтримки на адресу президента РФ - вона заявила заявила, що Путін "намагається забезпечити безпеку народу".

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти