Мрія кожного колекціонера: платівки часів СРСР, які коштують купу грошей

20 червня 2023, 11:59оновлено 20 червня 2023, 12:31
6427
Платівки часів СРСР є бажаними об'єктами колекціонування.
Які найдорожчі платівки СРСР
Які найдорожчі платівки СРСР / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube, wikipedia

Платівки часів СРСР не тільки представляють історичну цінність, а й є справжніми колекційними скарбами. Музичні альбоми, випущені за часів Радянського Союзу, часто відображають дух і культуру того часу.

Ми розповімо вам про деякі платівки, які особливо цінуються у колекціонерів і є справжніми перлинами музичної спадщини СРСР.

"Акваріум" - "Табу" (1989)

Альбом групи "Акваріум" "Табу" вважається одним з найцінніших і рідкісних платівок часів СРСР. Він став першим альбомом групи, записаним на Заході і виданим обмеженим тиражем в СРСР. Це значно підвищує його колекційну цінність.

відео дня

"Кіно" - "45" (1982)

Альбом "45" групи "Кіно" став одним з найбільш впливових і значущих в історії радянської музики. Його прогресивний звук і тексти пісень привернули величезну аудиторію, і сьогодні платівка "45" є справжнім колекційним виданням.

"Володимир Висоцький" - "Пісні" (1971)

Альбом "Пісні" Володимира Висоцького став одним з найбільш відомих і популярних серед шанувальників його творчості. Записаний в домашніх умовах на саморобному студійному обладнанні, цей альбом має особливу чарівність і має високу цінність серед колекціонерів.

"Алла Пугачова" - "Арія" (1980)

Альбом "Арія" Алли Пугачової вважається одним з її кращих і найбільш значущих робіт. Цей альбом, що містить такі хіти, як "Мільйон червоних троянд" і "Арія", користувався величезною популярністю свого часу і сьогодні є цінним екземпляром для колекціонерів.

"Булат Окуджава" - "Пісні" (1973)

Альбом "Пісні" Булата Окуджави - це колекція його найвідоміших і найулюбленіших пісень. Унікальний стиль співака і його глибокі ліричні тексти роблять цей альбом особливим і затребуваним серед колекціонерів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти