Місяць катастроф і розгулу ковіду: що обіцяє астрологічний прогноз на листопад-2021 від Влада Росса

2 листопада 2021, 11:20
Листопад – найстрашніший і небезпечний місяць в 2021 році.
Астролог передбачив жахливі події в листопаді 2021-го
Зірки кажуть, що листопад-2021 стане місяцем катастроф та смертей, і багато в чому це буде обумовлено місячним затемненням / wowbiz.ro

Листопад 2021-го обіцяє стати місяцем суцільних катастроф і руйнувань. Багато в чому це буде пов'язано з тим, що в останній місяць осені почнеться коридор затемнень. У цей період будуть стрімко наростати протестні настрої, в результаті чого люди можуть вийти на майдан з абсолютно несподіваних приводів. Причому загрожує це загрожує не тільки Україні, а й Росії, Грузії та Казахстану.

Місячне затемнення відбудеться в повний місяць, 19 листопада, об 11:57, якщо Україна не переводитиме годинник, або о 10:57, якщо ми все-таки перейдемо на "зимовий час". На нас чекає часткове місячне затемнення. У дні поблизу цієї події енергія Скорпіона – знака смерті, руйнувань, трагедій, цунамі та землетрусів – битиме через край. Ця енергія посилиться ще й тим, що Марс, господар Скорпіона, буде проходити якраз по цьому знаку.

Втім, весь листопад буде супроводжуватися крайнощами і несподіванками. Дуже вірогідні в цей період силові протести і перевороти, зокрема, в одній із країн, що межує з Україною, може статися палацовий переворот.

Уран гостює в знаку, протилежному до Скорпіона, тобто в Тельці, а Сатурн – у Водолії, тому на небі буде формуватися дуже жорстка конфігурація, яка називається тау-квадратом. Більше того, складеться навіть хрестова ситуація, коли до всіх цих планет приєднається Місяць у Леві.

Таким чином, з 19 листопада починається двотижневий коридор затемнень, який завершиться молодиком і сонячним затемненням 4 грудня. Листопадове затемнення буде примітним тим, що Місяць переміститься в знак Тельця (пов'язаний із фінансами). Це говорить про те, назріває фінансова криза, і вона неминуча, незважаючи на те, що північний вузол знаходиться в знаку Близнюки. Трохи відкриваючи завісу майбутніх затемнень 2022 року, скажу, що вони будуть відбуватися на осі Телець-Скорпіон, а тому фінансова криза триватиме і в майбутньому році.

Місячне затемнення 19 листопада можна буде спостерігати в Північній і Південній Америці, в Азії та Австралії, через що там може помітно погіршитися епідемічна ситуація. Також затемнення буде спостерігатися в східній частині Росії, саме там суттєво підвищиться рівень захворюваності ковідом, зокрема, на Далекому Сході почнуть хворіти всі поголовно. В Європі затемнення буде видно лише частково – воно буде у напівтіні. В Україні його не можна буде побачити, а, значить, на нашу країну воно ніяк не вплине, і все у нас буде більш-менш.

Взагалі, це затемнення буде вкрай руйнівним. Напруга Марса і Урану включить настільки смертоносні програми, що я б не радив у листопаді вирушати в дорогу жодним видом транспорту – буде безліч раптових неприємних подій, які буде складно передбачити.

Скорпіон символізує смерть, а саме в цьому знаку в листопаді будуть перебувати Сонце, Марс і Меркурій. Через це місяць буде складним і страшним, сама смерть прийде в наші домівки.

У листопаді 2021-го слід бути особливо уважними до свого здоров'я, не ризикувати і бути якомога обережнішим за кермом. Краще в цьому місяці взагалі не виїжджати куди-небудь, особливо за місто, а якщо вже вирушаєте в дорогу, то будьте максимально уважні.

Зараз багатьох змушують робити щеплення. В листопаді будуть дні, найбільш сприятливі для вакцинації, коли Місяць буде зростати і перебувати в гармонійних аспектах:

  • 6 листопада, о 10:00-15:00,
  • 7 листопада, після 13:30,
  • 8-9 числа, до 14:00,
  • 12 листопада, після 11: 00.

Меркурій у листопаді набере швидкість і буде рухатися по знаку Скорпіона з 6 по 24 листопада, тому молодик, який з'явиться у Скорпіоні, підвищить бажання докопатися до істини, дізнатися правду, знайти втрачений сенс або загублені речі. В цей час все буде сприйматися набагато гостріше, в тому числі і те, що стосується фінансової сфери.

У цьому місяці слід з великою обережністю братися за будь-які нові справи. Імпульсивність і бажання досягти мети за будь-яку ціну можуть дорого вам обійтися. Так, Скорпіон – знак ризику, але, крім цього, це ще й знак руйнування. Тому можна дуже серйозно "влипнути" і збанкрутувати, неправильно вклавши гроші. В жодному разі не можна вдаватися до авантюрних дій або займатися екстремальними видами спорту, тому відкладаємо на потім стрибки з парашутом, підкорення Джомолунгми тощо. Не ризикуйте своїм здоров'ям, відмовтеся від швидкої їзди і утримайтеся від катання верхи.

читайте такожГороскоп на листопад 2021: фінансовий успіх, підступи недругів або подвійний роман

Молодик буде непоганий – він з'явиться в ніч з 4 на 5 листопада о 23:15 (за "зимовим часом"), а це королівський градус Скорпіона. Все, що ви надумаєте в ніч з 4 на 5 листопада, принесе вам успіх. Під час появи молодика завжди думки матеріальні, а в цей раз – в 13-му градусі Скорпіона – вони можуть стати супер-матеріальними, в результаті все може скластися так, як ви хочете і мрієте. Тому сміливо будуйте в цю ніч плани і обмірковуйте проекти.

У листопаді рекомендується укладати важливі фінансові угоди і домовлятися про ділове співробітництво. Оскільки Меркурій позбудеться ретроградності, все буде йти по накатаній. У цьому місяці сприятливо накопичувати і планувати бюджет на майбутнє, тому що Венера входить у Козерога. Також рекомендується шукати нову більш високооплачувану роботу, змінювати свій звичний спосіб життя, трансформувати рутинні процеси, а також вийти із застою, який міг початися через стаціонарні планети в жовтні. Зробивши це, з'явиться шанс повністю змінити своє життя. Також рекомендується проводити випробування і досліди, вирішувати складні завдання, ставити професійні цілі, будувати плани на майбутнє (особливо ближче до появи молодика).

Не рекомендується в листопаді-2021 ризикувати грошима, витрачати їх на дурниці та вирушати в поїздки. Протипоказано працювати з хімічними речовинами, зловживати алкоголем і починати важливі проекти поблизу затемнення. 17-22 листопада краще нічого нового не відкривати і не задумувати.

6 листопада Меркурій залишить знак Терези і перейде в Скорпіона. До 6 листопада потрібно встигнути підписати важливі договори, тому що після цієї дати суттєво зміняться можливості домовитися і дійти згоди. Це обумовлено тим, що договороздатний знак Терези зміниться на суперечливого Скорпіона. Тож важливі контракти встигніть підписати в перших числах листопада, 1 і 2 листопада будуть ідеальні для цього.

Меркурій залишатиметься в знаку Скорпіона аж до 24 листопада. У такому положенні Меркурій не особливо сильний, а тому не зможе себе проявляти. Цей період буде ідеальний для пошуку відповідей на свої питання. Якщо хочете докопатися до істини, шукайте – і знайдете. В цей час не зайвим буде досліджувати свій родовід, заглибитися в психологічні процеси, піти на йогу або медитацію.

У листопаді варто отримувати таємні окультні знання, ходити на консультації до астролога, таролога, психолога та інших фахівців, проходити різні посвячення, відкривати для себе таємниці. Інформація такого роду буде сприйматися в листопаді дуже добре і правильно.

Сила переконання в листопаді не буде особливо сильною. Люди в цей період не будуть схильні довіряти іншим. Тому варто постійно бути напоготові. Саме в листопаді можуть відбутися найбільші афери – вас можуть обдурити на дуже великі суми грошей.

Теми смерті, окультизму, трансформації інтимного життя будуть часто актуалізуватися в листопаді 2021-го. Хтось несподівано може дізнатися про зраду близької людини. Також Скорпіон буде схиляти до пороків: до куріння, зловживання алкоголем, зрад. Негативні звички можуть проявитися саме в листопаді.

Після 20 листопада повинен початися пост, але я б настійно рекомендував почати постувати вже з перших чисел. Слід дотримуватися здорового способу життя в цьому місяці.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

При Меркурії в Скорпіоні слова отримають забарвлення цього знака. Багато хто в цьому місяці стане більш уїдливим і критичним. У листопаді не варто конфліктувати і сваритися з начальством, інакше вас просто звільнять. Інші можуть почути про себе неприємну правду. Багато хто через крайнощі у вчинках і рішеннях прийдуть до чогось важливого. Конфліктів у листопаді буде дуже багато.

А у Верховній Раді в листопаді неминучими будуть бійки. Новий спікер парламенту – Скорпіон, і йому цього місяця буде не солодко. Листопад буде дуже жорстким. Взагалі, людина, яка очолила парламент на ретроградному Меркурії, довго на цій посаді не протримається.

Хтось у листопаді може зануритися в депресію, а тому протипоказаний алкоголь, особливо коньяк і віскі. Всі негативні новини в цей час будуть сприйматися громадськістю набагато гостріше і болючіше.

У листопаді в Україні неминучий локдаун, тому що буде ну дуже багато смертей від коронавірусу. Вимремо сильно, але не все. Люди в листопаді стануть менш байдужими, ніж зараз, додасться більше турбот про інших.

29 листопада чекає хороше поєднання Меркурія з Сонцем – це, мабуть, найкрутіша дата в листопаді. Називається вона нижнім поєднанням Сонця з Меркурієм і схожа на символічний молодик. Астрологічно це важлива подія, під час якої ви можете формувати нові ідеї і плани, які можна буде втілити в реальність. Це хороший, навіть найкращий, день для відкриття бізнесу. 29 листопада – непоганий день для заручин і одружень. Тож Меркурій у серці Сонця – це прекрасно.

До всіх інших напастей у листопаді нас чекає ще й вісь катастроф із зіркою Альдебаран. Це буде рекордний місяць за кількістю катастроф, розбитих машин, поїздів, що зійшли з рейок, авіакатастроф. Це найстрашніший і найнебезпечніший місяць у цьому році. Я б рекомендував здати квитки всім, хто планував вирушити в дорогу в цьому місяці.

Робота і ділова активність

Марс у цьому місяці буде проходити по Скорпіону – своєму знаку сили, а це означає, що косити він буде всіх. Це обіцяє тривожний період, коли напруженість буде витати в повітрі. Буде здаватися, запали сірник – і все вибухне.

Люди далеко не одразу будуть готові активно діяти в листопаді. Вони будуть починати ворушитися тільки в разі, коли буде відчуватися якась загроза. Якщо ж все буде йти рівно, і не буде жодних небезпек, навряд чи хтось стане активно шукати нову роботу, навіть якщо на старій далеко не все влаштовує, і там уже просто гноблять. Грубо кажучи, активно діяти люди будуть тільки тоді, коли відчують, що їх можуть звільнити.

При Марсі в Скорпіоні буде більше сміливості, щоб вийти із зони комфорту.

Банки, великі корпорації і серйозні підприємства в цьому місяці можуть пережити великі зміни. Якщо ви зайняті у великому бізнесі, зараз може з'явитися необхідність щось трансформувати у вашій діяльності. Звичні процеси можуть докорінно змінитися.

читайте такожАстролог розповів, що сказ кожен із знаків ЗодіакуВтім, це буде стосуватися не тільки великих, але й дрібних компаній, де зміни будуть витати в повітрі, але в один прекрасний момент в них просто з'явиться нагальна необхідність.

У листопаді вельми вірогідний крах окремих банків.

Марс у Скорпіоні неймовірно сильний, а тому і напругу він може принести неслабку. Ділові питання потрібно вирішувати з обережністю і не йти напролом. Краще вичікувати і виглядати відповідний випадок. Якщо у вас зрілі плани, пов'язані з професійним життям і справами, варто зупинитися, зорієнтуватися і прийняти правильне рішення. Сім разів відміряй і один раз відріж – це найкраще правило в листопаді.

14-20 листопада буде небезпечний, найстрашніший і жахливий період, що буде пов'язано з затемненням і напруженим аспектом Марса і Сатурна. У ці числа однозначно не можна нікуди виїжджати – небезпеки будуть всюди. Більше того, є ризик просто зайти у ванну, несподівано посковзнутися і вдаритися головою об підлогу, тобто навіть у ванну в ці дні потрібно заходити з обережністю.

Цей аспект буде пов'язаний з несподіваними подіями, здатними перевертати звичний хід речей з ніг на голову. При цьому можливі різні зіткнення, бунти, землетруси та інші форс-мажорні ситуації.

Якщо над вашим робочим колективом нависла якась загроза, ситуація може вийти з-під контролю саме 14-20 листопада.

Що стосується сприятливих моментів, то 1-3 листопада на нас чекають непогані дні для рекламної діяльності, вивчення питань, пов'язаних із бізнесом, проведення важливих переговорів і підписання договорів, а також для покупки нерухомості. На перший план у цей час можуть вийти питання співпраці. Всі питання в цей час слід вирішувати, радячись із партнерами.

17-18 листопада, прямо перед затемненням, багато рішень будуть прийматися, керуючись сприятливими почуттями та емоціями, правда, підписувати жодних паперів перед затемненням не варто. Емоційний настрій буде дуже важливий при вирішенні будь-якої справи. Дипломатичність і м'який підхід у цей період будуть здатні вирішити всі питання.

26-30 листопада можна буде відчути потужний приплив енергії і сил космосу, а бажання щось змінити буде особливо сильним. Поблизу цих дат будуть концентруватися сприятливі зміни і трансформації, завдяки яким будуть вирішені надскладні завдання.

читайте такожТоп-4 знака зодіаку, наділених природним шармом: астролог назвав секрет успіху кожного

Гроші

У листопаді слід перейти в режим економії, тому що Венера перейде зі Стрільця в Козерога. Всі важливі покупки слід встигнути зробити 1-4 листопада, причому в ці дні можна витрачати багато, навіть останні гроші. Однак всю решту листопада потрібно не забувати про заощадливий режим.

До грошей в цьому місяці потрібно ставитися серйозно. І витрати в основній своїй масі будуть раціональними. У листопаді вдасться чимало заощадити. Слід пам'ятати, що смітити грошима не варто – це небезпечно, та й особливого бажання не буде це робити.

Не виключено, що в листопаді хтось звалить на себе додаткову відповідальність, наприклад, складну роботу. Венера в Козерозі дуже сприяє цьому. При цьому зростатиме зарплата – листопад дуже сприяє зростанню винагород.

В середині місяця, 17-19 листопада, потрібно починати пошуки більш оплачуваної роботи або шукати більш платоспроможних клієнтів.

Гривня в цьому місяці буде продовжувати зміцнюватися, а долар – падати.

11-13 листопада не виключені великі витрати, шахрайство та інші події, здатні привести до банкрутства, втрати грошей і небажаних боргів. Тому в ці дні категорично забороняється підписувати будь-якого роду контракти.

Любов і відносини

Венера в листопаді буде рухатися по Козерогу, що сприятиме серйозності у відносинах і настрою на сімейне життя. Молодим людям не буде хотітися відносин на одну-дві ночі. Венера в Козерозі вказує на те, що почуття будуть стриманими і серйозними. Людям не так просто буде відкривати свої почуття, і пристрасні зізнання залишаться в минулому.

Для початку серйозних відносин цей місяць цілком підійде. Відносини в цей період будуть зав'язуватися не одразу і не швидко, але вони будуть дуже тривалими і міцними.

Непоганий період для знайомств очікується 25-30 листопада, коли Венера буде робити гармонійний аспект.

Бажання і інстинкти в листопаді будуть стримуватися розумом, але, незважаючи на це, місце для романтики все одно знайдеться.

У перший тиждень місяця буде не найсприятливіша ситуація для зав'язування відносин, особливо 3-4 листопада. У ці дні можуть бути сварки, розбіжності і непорозуміння навіть у сформованих пар. Настрій буде швидко змінюватися і складно буде стримувати свої емоції, а також можуть виникнути ревнощі.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Поїздки

Якщо говорити про те, коли краще в листопаді вирушати в поїздки і подорожі, то відповідь буде проста – ніколи. Є лише кілька більш-менш нормальних дат для початку подорожей:

  • поїздки на море – 1, 28-29 листопада;
  • поїздки в гори – 6-7 листопада;
  • поїздки у відрядження – 12 листопада;
  • поїздки заради зустрічі з ріднею, поїздки в село – 21 листопада;
  • поїздки в санаторії, лікувальні та оздоровчі установи – 24 листопада.

Категорично протипоказано вирушати в дорогу 2-3, 9-11 і 13-15 листопада. Якщо немає можливості скасувати поїздку, то будьте в дорозі максимально уважними і краще запасіться планом Б. Перебої з транспортом і поломки автомобілів у ці дні будуть забезпечені.

Найбільш катастрофічний період листопада – коли Марс робитиме напружений аспект з Ураном, тобто 16-19 листопада. В цей час літаки будуть дуже часто падати.

Також у ці дні можливі землетруси, цунамі і масштабні катаклізми на зразок падіння астероїда.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти