Місяць неприємностей: 3 знакам зодіаку у вересні не уникнути труднощів

22 серпня 2022, 19:23оновлено 29 серпня 2022, 19:13
Невдахи вересня.
Гороскоп вересень 2022
Гороскоп на вересень 2022 / ua.depositphotos.com/

Перший місяць осені може обернутися проблемами для трьох представників зодіакального кола. Їм варто бути уважними і обачними, щоб не накликати на себе біду.

Про те, для кого перший місяць осені стане місяцем щасливих змін, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Астрологи назвали три знаки, яким вересень може піднести не найприємніші сюрпризи.

Близнюки

Представників повітряного знака початок осені закрутить у вирі змін. Однак не всі вони будуть радувати. Неприємності можуть торкнутися професійної сфери. Може зірватися масштабний проект або проявити себе помилка, яка буде дорого коштувати. Не виключено і звільнення, яке спричинить за собою фінансові труднощі. Щоб мінімізувати ризик неприємностей будьте уважні при оформленні документів і не носіть з собою великі суми грошей.

читайте такожГороскоп на тиждень 29 серпня - 4 вересня: Овнам – удача в грошах, Скорпіонам – радісна зустріч, Стрільцям - сварки

Стрілець

Стрільцям перший місяць осені підкине парочку серйозних випробувань. На шляху до досягнення бажаного можуть виникнути перешкоди, можливо, доведеться змінити або відступити від своїх планів. Обстановка в колективі буде напруженою, намагайтеся зберігати спокій і тримайтеся подалі від інтриг і пліток. В кінці місяця будьте особливо обережними на дорогах, підвищується ризик травматизму.

читайте такожКазкове везіння і успіх у справах: 4 знаки зодіаку - в улюбленцях фортуни до кінця 2022 року

Риби

Більшість неприємностей Риб у вересні буде відбуватися за закритими дверима. Пристрасті у відносинах розпалюються, сварки і скандали з будь-якого приводу можуть виникати просто на рівному місці. У цей непростий період важливо не приймати важливі рішення на емоціях і все гарненько обмірковувати. У профессіональній діяльності самостійна робота принесе більше результатів, слід розраховувати на власні сили.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти