"Метінвест" підвищує зарплати своїм співробітникам

31 березня 2021, 16:33
Зарплати в компанії на 10-15% вище, ніж у конкурентів.
Метінвест

З 1 травня 2021 року "Метінвест" підвищить заробітну плату виробничому персоналу ряду підприємств групи за підсумками роботи в 2020 році, повідомляє прес-служба підприємства.

Компанія зрівняє оклади робітників, які виконують однакові завдання в рамках однієї професії і кваліфікації. Але підвищення зарплати поки не торкнеться адміністративного та управлінського персоналу компанії.

"Група мотивує співробітників, які вносять найбільший внесок в ефективність технологічних процесів і якість продукції. У той же час персонал допоміжних професій, а також співробітники з низькою кваліфікацією отримають більш низький перегляд, що буде мотивувати їх розвиватися і здобувати нові знання і кваліфікацію", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Таким чином компанія прагне і далі залишатися в лідерах за рівнем продуктивності і мотивації персоналу.

За підсумками щорічної оцінки персоналу з 1 квітня будуть переглянуті і встановлені нові індивідуальні доплати в розмірі від 5% до 25%.

Крім підвищення зарплат, співробітники "Метінвесту" мають можливість збільшувати свої доходи до 10% шляхом участі в програмах операційних поліпшень і подання пропозицій, пов'язаних з підвищенням безпеки та ефективності виробництва.

Повідомляється, що зарплати в "Метінвесті" на 10-15% вище, ніж у підприємств-конкурентів. Станом на березень середня зарплата на підприємствах групи "Метінвест" становить 20,4 тис.грн (це істотно вище за середню заробітну плату в Україні).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти