Мікрохвильовка на кухні: як краще розмістити незамінний девайс

12 липня 2023, 15:13
251
На маленькій кухні буває не просто розмістити мікрохвильову піч.
мікрохвильова піч
Мікрохвильовка-кращий друг кожної господині. Фото Pixabay

На кожній кухні в наші дні є мікрохвильова піч. Незамінна річ для людей, які ведуть активний спосіб життя. Але ось виникає питання: де можна розмістити мікрохвильовку.

Главред розповість про те, як обіграти мікрохвильовку на кухні, в найважливішій кімнаті вашого будинку.

Не так давно мікрохвильовки просто ставили на поверхню поруч з існуючою розеткою. Але більшість з нас зараз погоджуються, що це марна трата цінного місця.

відео дня

А чи знаєте ви, що дверцята всіх мікрохвильовок відкриваються справа наліво? Маловідомий факт, який може мати великий вплив на те, куди поставити мікрохвильовку на кухні. Отже, окрім доступу до розетки та того, як відкриваються двері, про що слід подумати, вирішуючи, де розмістити мікрохвильову піч?

Простота доступу

Як і люди, мікрохвильові печі бувають різних розмірів, різної висоти, ширини та глибини. Якщо у вас невелика кухня або неглибокі шафи, ваші можливості також можуть бути обмежені через планування. Визначайтеся, що для вас важливіше. Місце для зберігання або "непомітно розміщена мікрохвильова піч"? Або ж те, що вона повинна стояти поруч з холодильником, щоб мати можливість швидко нагріти їжу.

Безпека

Розташування мікрохвильовки недалеко від холодильника і обіднього столу, зводить до мінімуму переміщення гарячих страв і напоїв з однієї зони кухні в іншу, що знижує ймовірність нещасних випадків.

Мікрохвильовка в кухонному гарнітурі

У наші дні більш популярно ховати мікрохвильову піч. Це можна зробити, використовуючи шафи з одинарними або подвійними дверцятами, які повністю відтягуються назад; відомі як кишенькові двері. Але вони повинні залишатися відкритими, поки використовується мікрохвильова піч, тому що мікрохвильові печі "багато дихають". Однак майте на увазі, що деякі мікрохвильові печі досить глибокі, і для вентиляції потрібен додатковий простір.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти