Хвилинний спосіб зробити душову перегородку сяючою за допомогою підручного засобу

7 лютого 2022, 04:22
1635
Цей інгредієнт є в кожному будинку. Застосовувати його можна на багатьох поверхнях. Вийде легкий і дешевий спосіб прибирання.
Хвилинний спосіб зробити душову перегородку сяючою за допомогою підручного засобу
Забратися у ванній допоможе оцет / соцмережі

Експерт із прибирання Ребекка Рапінчук з Австралії навела лайфхак для легкого і дешевого очищення душової перегородки. За її словами, бруд і вапняний наліт на скляних поверхнях у ванній кімнаті утворюються дуже швидко. В результаті, скло тьмяніє і стає не тільки негарним, але і гидливим.

читайте такожРозширюємо простір: 7 елементів в дизайні, які терміново потрібно помінятиСекрет гуру прибирання опублікувало видання Express. Австралійка стверджує, що відчистити душову допоможе інгредієнт, який завжди є в кожному будинку. Це - оцет. Його слід нанести на чистячу серветку з мікрофібри і легким махом протерти поверхню.

"Оцет завдяки своїм кислотним властивостям видаляє жорстку воду, а мікрофібра відмінно справляється із завданням додання блиску без розводів", – говорить австралійка.

Так як кислота розчиняє і руйнує жир, бруд, мінеральні відкладення, і вбиває бактерії, оцет можна використовувати для миття вікон, килимів, посудомийних машин і прання рушників.

Однак цим засобом не варто чистити натуральний камінь і паркет.

читайте такожХарчові звички з СРСР: чому від них потрібно терміново позбутисяНагадаємо, раніше Главред писав про те, як миттєво зробити кухню чистою і затишною. Є три речі, позбувшись від яких прибирання стане легшим, а чистота збережеться довше.

Читайте також:

https://news.glavred.info/3-ustarevshih-resheniya-kotorye-isportyat-lyuboy-interer-proval-garantiruemyy-10338192.html?utm_source=glavred&utm_medium=related_news&utm_campaign=related_news_in_post

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти