Модна стрижка 2023 невимовної краси, що проста в укладанні та відмінно омолоджує

16 березня 2023, 13:00оновлено 16 березня 2023, 22:19
Жіноча стрижка італійський боб 2023 може стати знахідкою для тих, кому хочеться виглядати розкутою і пухнастою.

У моді найрізноманітніші жіночі стрижки, які викликають захват і вмить перетворюють жінок в голлівудських красунь. Але не всі вони мають колосальний омолоджувальний ефект і прості в укладанні. Тому, коли на вершині модного Олімпу з'являються легкі зачіски, які не потребують особливих зусиль, то вони відразу стають трендом. Зокрема, багато жінок у всьому світі вже полюбили невимушений варіант боба, що творить дива.

відео дня

Зустрічайте: в моду на весну-літо 2023 увійшла жіноча стрижка невимовної краси італійський боб. Зачіска виглядає недбало та елегантно одночасно, при цьому вона підкуповує своєю легкістю.

Італійський боб 2023 ідеально підходить для неслухняного волосся – всі ті, хто вранці витрачає багато часу на те, щоб "приборкати" своє волосся, можуть взяти на озброєння цю зачіску, адже результат їх приємно вразить.

Водночас ця стрижка може стати знахідкою для тих, кому хочеться виглядати розкутою і пухнастою. "Вишенькою" на торті є те, що італійський боб шалено омолоджує образ і за лічені хвилини дозволить скинути років 10.

Модна стрижка 2023 італійський боб – на що звернути увагу

Фішкою стрижки 2023 італійський боб є довжина - лінія зрізу проходить трохи вище підборіддя, а далі волосся піднімається вгору природним шляхом – завдяки легким хвилям.

Італійський боб 2023
Італійський боб 2023 / Instagram

Проділ. Щоб ця омолоджувальна стрижка жіноча виглядала по-справжньому чарівною, проділ повинен бути боковим – він робить образ не таким суворим. Центральний проділ в цьому випадку недоречний.

Зачіска італійський боб дуже проста в укладанні. Все, що вам потрібно, це висушити волосся і трошки розпушити його руками. Завдяки цій легкості ви отримаєте невимушений образ, а ефектний силует додасть вам елегантності.

Італійський боб 2023
Італійський боб 2023 / Instagram

Як стрижуть стрижку італійський боб?

Все просто. Спочатку потрібно зробити відносно рівну лінію зрізу. А потім кінчики волосся трохи "філірують" звичайними ножицями – для того, щоб вони стали тонкими. Як результат кінчики волосся трошки "підстрибують" вгору, а нижня частина стає пухнастою і об'ємною.

Італійський боб 2023
Італійський боб 2023 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти