Модна стрижка 2023 неповторної краси, яка пасує всім жінкам взимку і омолоджує

21 листопада 2022, 22:31оновлено 22 листопада 2022, 22:31
Ця приголомшлива стрижка 2023 чимось схожа на подовжений боб, однак її головною фішкою є довжина до рівня ключиці. Але не тільки.

Є ефектні стрижки, які вмить стають сильною заявкою жінки і підносять її стиль на нову висоту. Серед них - жіноча стрижка до ключиці під назвою клавікут (ще кажуть - Clavi Cut), яка останні кілька років зайняла почесне місце на вершині модного Олімпу.

відео дня

Клавікут - вдала стрижка для тих жінок, які трохи заплуталися в житті, не можуть зрозуміти, чого хочуть, куди йдуть і що для них важливо. Такі перехідні періоди в житті бувають, і в цей час клавікут може стати чимось на кшталт "рятувального круга".

А холодної пори ця приголомшлива зачіска стає ще більш популярною, адже красиво виглядає з-під шапки і головний убір не псує її. Практичність і лаконічність - ось головні особливості цієї дивовижної стрижки 2023.

Модна стрижка 2023 клавікут чимось схожа на подовжений боб, але її головною фішкою є довжина до рівня ключиці. Крім того, на відміну від класичного лонг боба, в даному випадку волосся спереду залишають трохи довшим, ніж ззаду.

Модна стрижка 2023 неповторної краси, яка пасує всім жінкам взимку і омолоджує
Модна стрижка 2023 клаікут / Instagram

Клавікут підходить власницям обличчя будь-якої форми, тому її без перебільшення можна назвати універсальною. Ба більше, ця стрижка візуально пом'якшує риси обличчя, тому її можуть взяти на озброєння ті, у кого від природи незграбне або кругле обличчя.

Як бачите, модні стрижки 2022-2023 включають варіант неповторної краси, який здатний поліпшити образ жінки при мінімальних зусиллях, адже багато часу на укладання не буде потрібно. Тому клавікут ідеально підходить для жінок, які не бажають часто відвідувати салон краси і витрачати час на складне укладання.

Модна стрижка 2023 неповторної краси, яка пасує всім жінкам взимку і омолоджує
Модна стрижка 2023 клаікут / Instagram

Ще одна перевага стрижки: вона підходить для густого і тонкого волосся. Жінкам з тонкими волоссям краще вибрати варіант, коли волосся пострижене на одну довжину - такий трюк гарантовано додасть шевелюрі обсягу.

А ті, у кого волосся густе, можуть злегка прорідити кінчики або зробити шари. Крім того, за бажання ви можете додати чубок і виглядати молодшою. За цю властивість, до речі, зачіску клавікут теж дуже люблять жінки, адже вона відмінно омолоджує.

Укладання стрижки клавікут

Якщо вам більше до душі строгий образ, то все, що вам потрібно - акуратно витягнути волосся по всій довжині і ви відразу отримаєте шикарний результат.

Якщо хочете додати образу трохи драматизму, то зробіть центральний проділ, водночас бічний проділ зробить образ м'якішим і не дуже консервативним.

Можна також укласти волосся хвилями - тоді ваш образ стане грайливим і трохи романтичним.

Модна стрижка 2023 неповторної краси, яка пасує всім жінкам взимку і омолоджує
Модна стрижка 2023 клаікут / Instagram

Загалом омолоджувальна стрижка 2023 клавікут вражає різноманіттям стилів: від гладкого волосся до легких локонів, від бічного проділу до середнього. Навряд чи будь-яка інша зачіска пропонує стільки можливостей, особливо, холодної пори.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти