Модні теплі сукні зима 2023 неймовірної краси, в яких затишно навіть в мороз

22 грудня 2022, 23:44
На передовій моди затишно розмістилися однотонні в'язані сукні 2023 - вони лаконічні і стильні, тому стануть знахідкою для багатьох. Але не тільки.
Модні теплі сукні зима 2023 неймовірної краси, в яких затишно навіть в мороз
Модні теплі сукні зима 2023 / Instagram

Красиві жіночі сукні здатні на дива - часом саме з них починаються позитивні зміни в житті, адже вони відмінно підвищують самооцінку і дозволяють відчувати себе впевненою і чарівною. Ось чому холодної пори не варто списувати теплі сукні з рахунків.

У сезоні зима 2022-2023 на вершині модного Олімпу опинилися приголомшливі трикотажні сукні, які здатні розтопити і підкорити навіть найхолодніше серце. Тепер в будь-яку погоду можна виглядати на мільйон доларів і, що найголовніше, не мерзнути.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які сукні зараз в тренді і заслуговують на особливу увагу в мороз і холоднечу.

Зокрема, на передовій моди затишно розмістилися однотонні в'язані сукні - вони лаконічні і стильні, тому стануть знахідкою для багатьох.

Серед колірних трендів сезону домінують більш природні відтінки, такі як бежевий, верблюжий і білий, але також в моді яскраві відтінки, такі як рожевий, помаранчевий і червоний.

При цьому врах*йте: якщо у вас десь у шафі нудьгує однотонне довге трикотажне плаття з минулих сезонів, то цього року найкраще поєднувати його з сумкою і взуттям такого ж кольору. Загалом, дотримуйтесь одного кольору від голови до ніг.

Крім того, окремо хотілося б акцентувати на тому, що модні сукні 2023 зима - це довгі моделі, в яких в будь-яку погоду тепло і затишно.

У показі колекції одягу Max Mara осінь-зима 2022-2023 представлені однотонні модні теплі сукні осінь-зима 2022 2023:

Також знову актуальні яскраві трикотажні сукні 2023 в стилі романтичних 70-х, від яких неможливо відірвати погляд. Як правило, вони йдуть з оригінальними графічними малюнками. Такі моделі можна сміливо доповнювати намистами - це той випадок, коли вони доречні і зовсім не старять.

У показі колекції одягу італійського бренду Dsquared2 осінь-зима 2022-2023 побачите приголомшливі богемні сукні зима 2023:

А ще в моді дуже жіночні трикотажні сукні на зиму 2023, які підкреслюють фігуру. При цьому вони необов'язково довгі. Як правило, ці стильні сукні доповнюють ефектним поясом. Крім того, не проходьте повз моделей з оригінальними вирізами — такі сукні стануть знахідкою для тих, хто шукає варіант на святковий захід або вечірку.

У показі колекції одягу Michael Kors осінь-зима 2022-2023 ви знайдете шикарні і дуже жіночні теплі сукні 2023:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти