Модний френч манікюр 2022 з дивовижним омолоджувальним ефектом

11 лютого 2022, 18:27
31960
За допомогою дизайну нігтів можна візуально виглядати молодшою, і цей момент не можна недооцінювати.

Гарний манікюр може вмить змінити ваш образ і додати йому родзинку – в цьому переконалися багато жінок. Але також за допомогою дизайну нігтів можна візуально виглядати молодшою, і цей момент не можна недооцінювати. Річ у тім, що ви можете зробити стильну омолоджувальну стрижку і макіяж, який вмить позбавляє від зайвих років. Але всі зусилля в боротьбі з підступним часом можуть зійти нанівець, якщо не враховувати руки.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр робить руки молодшими. Як правило, всі ці дизайни нігтів пов'язує мінімалістичний характер і нюдова основа. При цьому візерунки обов'язково присутні - вони витончені та стримані.

Який манікюр омолоджує

Подвійний французький манікюр

Тільки не поспішайте - тут головне не переборщити і правильно підібрати відтінки, які між собою гармонійно і м'яко поєднуватимуться. В основі цього манікюру нюдовий лак, а кінчики роблять двоколірними. І для того, щоб нігті зіграли вам на руку й візуально омолоджували, ці кінчики потрібно пофарбувати ніжними пастельними лаками. У 2022 році такий френч манікюр у тренді, тому сміливо беріть його на озброєння.

Модний френч 2022 з ефектом омолодження
Модний френч 2022 з ефектом омолодження / Instagram

Антивіковий манікюр 2022 з завитками

Короткий шлях до омолодження рук лежить також через кольорові завитки. При цьому для кращого ефекту потрібно використовувати не яскраві лаки і створювати контрастні комбінації, а світлі або нейтральні. Як базу використовуйте нюдові лаки. В результаті ваші нігті виглядатимуть стильно, молодо і витончено.

Модний манікюр 2022 з ефектом омолодження
Модний манікюр 2022 з ефектом омолодження / Instagram

Перевернутий френч 2022

Французький манікюр, який виглядає як класичний, і водночас присутня тонка яскрава смужка біля кутикули, теж відмінно омолоджує образ. Завдяки своїй простоті він допомагає стилізувати і згладити всі риси ваших рук, зміщуючи акценти.

Модний френч 2022 з ефектом омолодження
Модний френч 2022 з ефектом омолодження / Instagram

Омолоджувальний манікюр омбре

Ще один з дизайнів нігтів, який може допомогти вам виглядати молодшою – це модний манікюр 2022 омбре. З цим завданням він справляється майже миттєво. Звичайно, хитрість досягнення омолоджувального ефекту полягає в тому, щоб уникати занадто інтенсивних кольорів або занадто контрастних поєднань.

Модний манікюр 2022 з ефектом омолодження
Модний манікюр 2022 з ефектом омолодження / Instagram

Кольоровий френч манікюр 2022

Цей варіант манікюру - ще один барвистий спосіб візуально зробити руки і образ молодшими. Пофарбуйте нігті прозорим або нюдовим лаком, а кінчики – лаком якогось одного відтінку. Також можна "подарувати" кожному нігтю свій колір – в будь-якому разі дивовижний омолоджувальний ефект вас приємно здивує.

Модний френч 2022 з ефектом омолодження
Модний френч 2022 з ефектом омолодження / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти