Модний осінній манікюр 2021: гарні ідеї дизайну для натхнення

15 жовтня 2021, 11:37
Останнім часом лаконічність і скромність стали гідністю, і манікюр 2021 це красномовно демонстрував. Але всі ми сильно скучили за веселощами!

Жінки в усьому світі знову закохуються в манікюр. Торік, щоб привести нігті до ладу, доводилося проявляти винахідливість і терпіння. Багато хто відточував майстерність в домашніх умовах і, нарешті, навчився створювати красу на нігтях самостійно. А потім настала чи то глобальна втома, чи то переоцінка цінностей: більшість жінок захотіли справжньої і простої краси. Лаконічність та скромність стали гідністю, і манікюр 2021 це красномовно демонстрував.

відео дня

Ще дуже далеко до розуміння того, коли світ пройде всі ті випробування, які зараз проходить, але, здається, ми знову починаємо відчувати величезну спрагу безтурботного життя, в якій є місце веселощам, свята і яскравим нігтям. Осінній манікюр 2021 красномовно це демонструє, адже на перший план вийшли лаки, які випромінюють багатство, захват, насолоду та щастя.

Звичайно, зараз у тренді класичні осінні кольори лаку - червоне вино, охра та іржа. Але модний манікюр на осінь 2021 вийшов за межі звичних відтінків, і на нігтях всіх жінок світу розливаються приголомшливі фарби, які заворожують з першого погляду.

Класичний манікюр осінній 2021 трохи посунувся на вершині моди, і в тренди вибилися лаки кольору шоколаду, синьої ночі і всіх відтінків зеленого.

Якщо вам більше до душі синій напрямок у манікюрі, то шукайте тьмяний сіро-блакитний лак – і ваш осінній манікюр на короткі нігті 2021 буде чарівним - він зачарує всіх навколо, а у вас від захвату з'являться крила.

Модний осінній манікюр 2021
Модний осінній манікюр 2021 / Instagram

А якщо вас надихають темні відтінки, то зверніть увагу на темно-синій колір, як чорнило – здається, він ось-ось стане чорним. Цей колір настільки багатий, що досить просто пофарбувати нігті та вже нічим не прикрашати їх – осінній манікюр однотонний у тренді.

читайте такожУтече і поставить клеймо "вульгарна": манікюр, який бісить чоловіків

Цієї осені прикрашати нігті візерунками можна і потрібно. На особливу увагу заслуговують так звані хвилі. Але замість контрастних кольорів і пастелі модно малювати такі візерунки в одному кольорі, наприклад, зеленому.

Модний осінній манікюр 2021
Модний осінній манікюр 2021 / Instagram

Крім того, французький манікюр поки не набрид нам, особливо ми не можемо насититися варіантом Funky French. Його принадність в тому, що можна нескінченно міняти "тоненькі посмішки", і насолоджуватися мінімалізмом з присмаком свята! Осінній френч 2021 стане знахідкою для тих, хто все ще цінує простоту, але шукає можливість зробити свій образ цікавим і небанальним.

Модний осінній манікюр 2021
Модний осінній манікюр 2021 / Instagram

Ба більше, якщо ви подивитеся в Instagram, де модниці діляться фотографіями своїх нігтів, то будете приголомшені: французький манікюр осінь 2021 зараз став популярнішим, ніж будь-коли.

Модний осінній манікюр 2021
Модний осінній манікюр 2021 / Instagram

Якщо ви хочете більш натуральні нігті, то шукайте шоколадно-коричневий лак.

Різні види блискіток можуть ідеально доповнити ваш манікюр осінь 2021. Каміфубуки, блискітки, фольга, розтирання, фольга – весь цей декор подарує вам відчуття довгоочікуваного свята.

Модний осінній манікюр 2021
Модний осінній манікюр 2021 / Instagram

читайте такожМісячний календар стрижок на жовтень 2021: вдалі дні для нової зачіски та манікюруРаніше йшлося про те, що не варто занадто серйозно ставитися до нігтів, і потрібно дозволити собі невеликі експерименти з кольором. Природні зелені кольори в таких тонах, як мох, ялина і шавлія – це те, що повинно красуватися на ваших нігтях цієї осені. Без перебільшення, це найкрасивіший манікюр на осінь 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти