Можуть спливти серйозні проблеми: які 4 знака зодіаку чекають великі неприємності найближчим часом

5 жовтня 2022, 20:47
Овен не повинен довіряти будь-якій інформації - можуть обдурити в жовтні.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс / УНІАН , ua.depositphotos.com

У жовтні трьох знаків зодіаку чекають неприємності, фінансові труднощі і обман. Астролог Влад Росс розповів, кому варто побоюватися проблем в жовтні 2022, і як з ними впоратися.

"Для Овна жовтень 2022 року пройде під знаком мінус. У цьому місяці представникам знака потрібно бути гранично обережними з будь-якою інформацією, бути уважнішими з документами і в спілкуванні. Можливі заплутані і незрозумілі ситуації, непорозуміння з людьми з близького оточення (родичами, сусідами та іншими)", - говорить астролог.

Овен не повинен довіряти будь-якій отриманій інформації - можуть обдурити, зрадити. Йому слід ретельно все перевіряти і тільки після цього робити які-небудь дії.

"Наприкінці жовтня рідна планета Овна - Марс - стане ретроградною. Це істотно сповільнить процеси в житті представників знака. Овен помітить, що йому стане складніше зосередитися на важливих справах, буде непросто вести бізнес, домагатися фінансового успіху. Тому краще робити ставку на початок жовтня-2022. Овну в цьому місяці не варто починати важливих і відповідальних справ", - додав Росс.

Особисте життя Овна обіцяє бути досить бурхливою в жовтні, особливо якщо він неодружений. Партнери будуть його то радувати, то засмучувати. Не виключені серйозні конфлікти і навіть розлучення. Однак якщо Овен націлений на зав'язування нових відносин, йому це вдасться. Якщо ж Овен вже перебуває у відносинах, можуть спливти серйозні проблеми, зокрема, може розкритися зрада, з'явиться привід для ревнощів. Але в деякому сенсі це буде навіть добре, оскільки вдасться знайти корінь проблем і спробувати вирішити їх спільними зусиллями.

Також для Тельця жовтень-2022 буде невдалим періодом. У цьому місяці представникам знака слід бути обережніше з фінансами. Не варто ризикувати і укладати сумнівні фінансові угоди, йти на авантюри. Вкладення можуть не окупитися, особливо якщо Телець буде їх робити в середині місяця. У жовтні представникам знака слід бути обережніше і уважніше, тому що є ризик фінансових втрат і великих обманів. Також не виключені непередбачені витрати. Тельцю не можна вестися на великі гроші.

"У жовтні, поки Марс буде ретроградний, Телець може повернутися до старої роботи або старих джерел доходів. У цьому місяці важливо подумати про майбутнє і подбати про створення "подушки безпеки". Краще в цей період економити", - говорить астролог.

У жовтні до Тельця може прийти осяяння, буде хотітися творити. Не виключено, що буде багато нових творчих ідей і натхнення в роботі. Представники знака можуть поліпшити умови праці, купити новий робочий стіл, або їм запропонують нову роботу, з новим комфортним кріслом.

"Приємні події місяця: удача в справах, поліпшення умов праці, більш приємна обстановка на робочому місці, нові приємні знайомства в зв'язку з роботою, а також поліпшення стану здоров'я. Час підійде для планових операцій, відпочинку на водах, оздоровлення", - сказав астролог.

Для Лева жовтень-2022 стане не кращим місяцем. У цей період Лев ризикує зіткнутися з неприємними ситуаціями, пов'язаними з друзями і колективами. Льву буде складніше, ніж іншим, спілкуватися і доносити свою точку зору, тому що люди можуть його просто неправильно зрозуміти. Лев може щось пропускати повз вуха, якісь важливі речі.

"Виникнуть складнощі у спілкуванні з авторитетними особами, представниками влади. Так що в жовтні Льву варто запастися терпінням, поговорити ще раз з людиною, щоб донести свою точку зору. Льву не потрібно в цьому місяці давати обіцянок і вірити обіцянкам інших. У колективах Льву може бути незатишно, а тому буде виникати бажання побути на самоті. Льву не завадить в цей час відректися від усього і зайнятися медитацією. Йому буде здаватися, що він бачить навколо себе багато фальші. Разом з тим, це вдалий час, щоб зайнятися окультизмом, звернутися до астролога або психолога", - зазначає астролог.

Однак не все так погано. У жовтні можливі приємні знайомства, особливо якщо Лев шукає романтику. Може бути багато спілкування з близькими, родичами і сусідами.

Приємні події Місяця: гарне спілкування, поява нових друзів, особливо в дорозі, успішні відрядження, Льву надійде нова інформація. Якщо Лев давно хотів купити сучасний потужний комп'ютер з хорошою пам'яттю, то прийшов час це зробити – сприятлива покупка ноутбуків, комп'ютерів, смартфонів.

"Жовтень 2022 року для Скорпіона буде періодом з жирним подвійним мінусом. Це непростий місяць, коли представники знака можуть зіткнутися з великими обманами, кризами, проблемами, втратою стабільності, фінансовими невдачами. Щоб мінімізувати загрози, Скорпіону слід бути уважнішими, не ризикувати і пригальмувати в моменти прийняття рішень. Незайвою буде і консультація астролога", - зазначає Влад Росс.

Скорпіон в жовтні може стати жертвою обманів і інтриг. Тому слід бути обережніше при будь-яких контактах. Не дуже вдалий час для ризикованих операцій з грошима. Також в середині місяця потрібно триматися подалі від води і гарячого, з обережністю приймати будь-які ліки, а також уникати алкоголю.У другій половині жовтня-2022 удача частіше буде на боці Скорпіона. Тому вихід зі складної ситуації може знайтися дуже легко.

"Втім, будь-які кризи Скорпіона будуть тільки загартовувати і робити сильніше. Приємні події Місяця: вдалий період для того, щоб побути наодинці зі своїми думками, помедитувати, звернутися до астролога або психолога, поміркувати про справжні бажання, зайнятися окультизмом; в жовтні з'явиться творче натхнення, особливо сексуальне. Нова сексуальна пристрасть може вилікувати Скорпіона", - говорить астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти