Мольфарка спрогнозувала, чим закінчиться нова спроба наступу РФ

9 квітня 2023, 10:58
Мольфарка Олена Стеценко прогнозує, що новий російський наступ найближчими тижнями не буде надто масштабним і швидко закінчиться.
Мольфарка, ВСУ
Мольфарка Олена Стеценко / Колаж фото УНІАН та сайт О. Стеценко

Новий наступ російських окупантів, який, як попереджають Київ американські союзники, може статися вже найближчими тижнями, не буде занадто масштабним. А відразу після нього ЗСУ перейдуть у довгоочікуваний контрнаступ. Відповідний прогноз зробила відома українська мольфарка Олена Стеценко.

"Ми знаємо, що російська армія вже виснажена, вона втратила дуже багато військової техніки, багато людського ресурсу. Цей наступ перетвориться для них на контрнаступ нашої української армії", — зазначила вона.

За словами Стеценка, до середини квітня 2023 року ЗСУ отримають у достатній кількості зброю та боєприпаси від західних партнерів. І тоді вже підуть у наступ на російських окупантів.

Хто така Олена Стеценко?

Олена Стеценко - екстрасенс і мольфарка, переможниця 13-го сезону "Битви екстрасенсів".

"Російські війська готують наступ по всій лінії, де зараз ведуться військові дії для того, щоб подивитися, де в українській армії слабкі місця, де можна прорватися. Але ми вже готові. Прорватися їм не вдасться, а ми, навпаки, підемо в контрнаступ", — підсумувала мольфарка.

Нагадаємо, раніше відомий екстрасенс, учасник російської версії шоу Битва екстрасенсів Олександр Кантоністов прогнозував, що президент РФ Володимир Путін помре до кінця 2022 року. При цьому є всі підстави вважати, що це може статися навіть раніше — протягом літа. Він не виключив, що у господаря Кремля погіршиться психічний стан, що призведе до манії переслідування.

До того Магдалена Мочіовскі розповідала, що для підтримки здоров'я російський диктатор Володимир Путін користується не тільки традиційною медициною, а й різноманітними шаманськими зіллям.

"Туди входять різні інгредієнти. У тому числі шкурка, яку скинула змія. Тобто це практично відьомське зілля. Деякі шаманські зілля містять отруйні гриби, оленячу сечу, перемелені Роги оленя і багато нетрадиційних інгредієнтів", - заявила вона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти