"Море трупів і жахів": астролог розповів, яких масштабів в Україні досягне епідемія COVID-19

2 листопада 2021, 07:30
Влад Росс спрогнозував, коли в Україні покращиться епідемічна ситуація.
Астролог розповів, коли в Україні зменшиться кількість смертей від коронавірусу
Астролог склав страшний прогноз про коронавірус в Україні / УНІАН

Міністр охорони Здоров'я України Віктор Ляшко абсолютно правий, коли говорить про можливість повторення в нашій країні італійського сценарію розвитку епідемії коронавірусу. У листопаді буде безліч смертей від COVID-19. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, зірки в цей період сприятимуть смертям.

"Меркурій у Скорпіоні, Марс – також у Скорпіоні... Тому в листопаді на нас чекає море трупів, смертей і жахів", – уточнив астролог.

відео дня

За прогнозом астролога, тотальний локдаун Україні не загрожує – жорсткі обмеження будуть вводитися тільки в окремих областях.

Крім того, за словами астролога, уряд буде максимально форсувати кампанію вакцинації в Україні.

"Він буде робити все, щоб всіх вколоти. Навіть незважаючи на те, що існуючі вакцини морально застаріли і не діють проти Дельти. Чого вартий приклад того ж коліна Пауелл, який отримав три дози вакцини, але все одно помер від коронавірусу", – запевнив Росс.

За словами Росса, українців поставлять перед вибором – "або працювати, або вколотися". Після введення таких жорстких рамок цілком можливий майдан в Україні на цьому ґрунті.

"В Україні не вийде ввести такі жорсткі обмеження, як в Італії або Франції, де без вакцинації нікуди не можна зайти. У нас буде колосальний опір і обурення. Останньою краплею стане заборона на користування метро без сертифіката вакцинації. Це вже буде повний маразм і порушення всіх свобод і прав людини!", – зазначив Влад Росс.

Втім, за прогнозом астролога, така складна епідемічна ситуація буде зберігатися в Україні тільки в листопаді, а в грудні стане легше, і смертей буде менше.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти