Досвідчені городники заливають моркву солоною водою: результат перевершує всі очікування

1 березня 2023, 15:12
Полив моркви солоною водою може значно покращити її ріст і врожайність.
Морква, сіль
Морква, сіль / pixabay.com, скріншот YouTube

Багато садівників і городників знають, що морква є цінним джерелом вітамінів і мінералів. Однак не всі знають про те, що поливання моркви солоною водою може значно поліпшити її зростання і врожайність.

Коли потрібно поливати моркву сіллю?

Солона вода містить мікроелементи, які є необхідними для росту і розвитку моркви. Поливання моркви солоною водою рекомендується проводити тільки в тих випадках, коли рослина відчуває нестачу поживних речовин.

Підживлення моркви сіллю

Для підгодівлі моркви сіллю необхідно розчинити 1 столову ложку солі в 10 літрах води. Цей розчин слід використовувати для поливу моркви замість звичайної води. Важливо не переборщити з кількістю солі, щоб не пошкодити рослину.

відео дня

Як поливати моркву солоною водою?

Полив моркви солоною водою слід проводити через кожні 7-10 днів. Важливо переконатися, що розчин не потрапляє на листя і стебла моркви, оскільки це може привести до їх пересихання і пошкодження.

Чим ще підгодувати моркву, щоб вона була великою?

Крім солоної води, для вирощування великих коренеплодів моркви необхідно забезпечити її зростаючих середовище поживними речовинами. Для цього можна використовувати органічні добрива, такі як компост або перегній. Важливо також забезпечити рослини достатньою кількістю світла, води і тепла.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти